Cand e rece, ploua sau e soare cu dinti, stim ca Iarna este pe aproape. Odata cu ea vin si sarbatorile specifice, apar beculete in oras, impodobim casa si ne bucuram de clipe minunate alaturi de cei dragi.
Reincepem seria deja consacrata pe AFA, "Daruieste si bucurate de ce primesti!" — cu SECRET SANTA 2017.
Din experienta anilor trecuti cand timpul parea prea grabit, (noi nuuuu...) am decis sa demarez mai timpuriu aceasta actiune. Am sa reiau pasii pentru cei noi care vor sa ni se alature, dar si pentru cei care deja au mai participat.
Este o actiune benevola, de a darui si a primi cadouri simbolice (ca recomandare pentru suma alocata ar fi in jurul a 50-70/ron, desigur daca placerea si bugetul decid altfel atunci Bucurie sa fie!!!) (vezi „episoadele” din anii anteriori aici, aici)
Inscrieri 8 - 30.11.2017
Extragere 01.12.2017
Anuntarea participantilor catre cine trimit (totul cu PM personal) 2 - 3.12.2017
Cumparare. trimitere si voie buna, oricand dupa 3.12.2017 dar frumos ar fi ca totul sa culmineze cu sarbatoarea Craciunului.
Pasii ce trebuiesc urmati
1 Daca iti doresti sa te bucuri de o surpriza facuta catre un coleg / colega de sait (ales/aleasă aleatoriu, mai târziu) si esti pregatit sa primesti si tu una, este timpul sa ni te alaturi
2 Trimite până în 30.11 un PM catre mine urmatoarele dateNume si Prenume, adresa completa, nr telefon astfel incat sa poata fi trimis un colet rapid si sigur la tine de catre Mos Craciun.
3 Gaseste cel mai dragut cadou, simbol al ierniii sau orice doresti si crezi ca poate bucura persoana care va primii si impacheteaza-l.
4 Pe data de 01.12 am sa centralizez, amestec si extrag din bolul magic cea mai minunata combinatie.
5 In scurt timp, tot prin PM ai sa primesti toate datele necesare pentru a trimite cadoul. Fiecare participant va sti cui trimite, dar NU va ști de la cine primeste (va fi surpriza).
6 Toti participanții vor trimite, respectiv vor primi cate un cadou — către un destinatar, respectiv din partea unui alt participant, ambii aleși absolut aleatoriu .

PS: Daca sunt intrebari sau sugestii va exista fir de discutie atat pe sait cat si pe grupul de FB (aici)
Sa ne bucuram impreuna, minunile exista si @maria 55 este una dintre ele.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc
folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS
în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
@roth: Pentru ca trebuia sa cobor in statie am inchis ecoul prea repede asa ca spun acum: Felicitari, votat cu mare drag si multumim pentru initiativa si pentru sprijinul lui Cornel, este o munca adevarata si-ti multumesc pentru timpul pe care il vei acorda acestesi actiuni.
@ALL: Dragi copii, să nu uitați, când îi dați Elfului @roth adresa, dați ȘI numărul de telefon. Pentru ca renul-curier să vă găsească. Chiar și renul roșu, de la Poșta Română-l cere!
@roth: "In iubire stă puterea" este citatul tau preferat! Te caracterizeaza! Stiu că nu aici ar fi locul cel mai potrivit unde să-ti urez La multi ani, dar stiu si ca domnii webi nu se vor supara pe noi, stiu si ca noi toti facem asta in cor! Draga noastra Camelia, sa ne traiesti multi ani fericiti, Afa are nevoie de oameni ca tine!
Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare
sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs,
folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
P02Agenda și albumul ”Maramureș” de la Moș @Aurici, turta-dulce+ ornamentul de la Moș @diana2015, rama foto, biscuițeii, ciorăpeii călduroși (îmi vin bine!) și felicitarea de la Moș @Bogdan DSN.
Mulțumesc mult, Moșulicii mei dragi! # [50 PMA + BONUS]
P05O iau ca pe o promisiune... Si eu astept sa se arunce zarurile... pana atunci, iti multumesc din suflet si sarbatori frumoase oriunde te-ai afla! # [50 PMA + BONUS]
P01Cadoul lui Soso42 de la Zoazore. El si-a taiat degetul si nu poate face prea mule miscari cu mina, ca sa va salute... Pun eu poza in locul lui. In mijloc e renul cel cintacios care va fi purtat la masa festiva din ziua Craciunului... apoi... intra pe mina mea! # [50 PMA + BONUS]
P01Hopa! Elful Cargus mi-a adus darul, mult așteptat, de la cine oare? (ulterior, după ce am deschis pachetul am văzut că Moșul meu Secret Santa era @plummy) # [50 PMA + BONUS]
P03Darnic Moșul: mi-a trimis un pomișor cu leduri (inclusiv instrucțiuni de utilizare), o lumânare decorativă, dulciuri și un magnet de la Salina Turda # [50 PMA + BONUS]
P03Frumoasa fata de masa, lumanarica: con de brad, si bolul cu bombonele Milka, cu aroma de capsuni, pe care le-am mancat deja! Multumesc @adri-nico! # [50 PMA + BONUS]