Am ajuns in Oradea inca sub influenta pensiunii in care am innoptat la Timisoara (vezi impresii). Ma gandeam ca mi ar prinde bine o cazare mai de Doamne ajuta, o camera in care sa te mai poti misca, nu doar sa sari din usa direct in pat. Si am primit o. Chiar m am gandit sa mi parchez si masina cu mine in camera, ca loc avea!
Dar sa incepem cu inceputul: la receptie am fost primit de o domnisoara, destul de profi, ce ne a explicat cum e cu hotelul, ce, cand si unde putem face. Dupa aceea am purces catre camera-o camera mare, cu mocheta curata pe jos, cu mobilier de buna calitate, nu doar un pal ordinar.
Singurele nemultumiri pe care le as putea avea au fost ca nu aveam balcon, iar baia ar fi putut fi un pic mai ingrijita. Dar pentru o noapte nu au fost un capat de tara. Abundenta de canale in limba maghiara ar putea fi considerata un plus in partea aceea, mie nu mi s a parut.
A doua zi de dimineata am avut o surpriza placuta: micul dejun putea fi servit intre ora 07.00 si 10.00 (astfel incat oricine putea servi cea mai importanta masa a zilei fara a fi conditionat de trezire). Daca insa erai grabit rau puteai cere un mic dejun devreme (nu mai stiu exact cum se chema) pe care il puteai lua intre 04.30-06.30 si consta intr un sandwich, o sticla de apa plata etc. Revenind strict la micul dejun, l as putea numi indestulator fara insa a fi exagerat din punct de vedere al portiilor sau al produselor prezente in bufetul suedez. (de exemplu: oualele ochiuri erau maxim 4-5 bucati si se inlocuiau doar cand se terminau).
O alta bila alba era ca in interiorul hotelului, in camere si in restaurant nu era permis fumatul. In restaurant exista o zona pentru fumatori, dar fumul nu se simtea. Eu sunt fumator dar am apreciat acest lucru.
Este un hotel pe care l as recomanda mai ales daca aveti nostalgii despre viata la tara, magarul din gradina zoologica de vis a vis amintindu va periodic, in cursul noptii, de vacantele petrecute la bunici.
Trimis de gotty in 11.06.13 10:09:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gotty); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Admin: va rog sa modificati din "NU AR RECOMANDA" in "AR RECOMANDA". Am bifat din greseala.
O zi placuta!
- Feb.2023 În trecere prin Oradea - hotel Impero — scris în 21.09.23 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Hotel Impero - nota 10 — scris în 09.06.19 de danutapop din BACăU - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Hotel Impero, o cazare bună în Oradea — scris în 01.12.19 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cazare Hotel Impero — scris în 20.08.18 de Adelayda din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2018 Hotel ok — scris în 16.07.18 de dumping din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Un hotel ok — scris în 15.10.17 de giovi_buru din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 O experienta placuta — scris în 06.07.17 de Romyna din TIMISOARA - RECOMANDĂ