BUN
Din nou, sportul ne-a dus la plimbare, de data aceasta la Oradea. Oraş frumos, civilizat, cu posibilităţi de cazare numeroase.
A trebuit să alegem un hotel aproape de zona în care urma să se desfăşoare competiţia sportivă, care să îndeplinească şi alte criterii (mic dejun de ex., posibilitate de a plăti cu vouchere de vacanţă), prin urmare, am rezervat 2 nopţi la hotel Impero.
Nu avea review-uri extraordinare, însă ne-am asumat riscul.
despre SERVICII
Prima impresie nu a fost strălucită, din cauza amplasării - chiar lângă o staţie peco - însă nu am avut probleme din acest motiv. La recepţie ne-am mai îndulcit, interiorul arată bine, decorat cu gust, era cald, mirosea bine şi se auzea şi o muzică plăcută în surdină.
Check-in-ul a decurs normal, fără probleme, recepţionera a fost amabilă, ne-a dat toate informaţiile necesare şi am mers în cameră.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Hotelul are un aer comunist, deşi a fost renovat, şi-a păstrat amprentele din trecut, aspect sesizabil mai mult în cameră, cred, în rest parcă nu ni s-a părut la fel de demodat (uşa de la cameră are închidere clasică, cu cheie, broaştele fiind destul de fragile).
Camera este spaţioasă, ceea ce este un plus, însă mobilierul este simplu, se vede că s-a mers pe investiţie minimă, nimic spectaculos, strictul necesar - dulap de haine, suport pentru bagaje şi încălţări, un fel de birou care include şi dulăpior pentru frigider, un fotoliu şi cam atât. Camera nu a avut balcon, însă nu ne-a deranjat, nu suntem fumători, iar la vremea aceea nu puteam sta pe terasă nici măcar la o cafea - februarie, frig şi ploaie.
Baia era suficient de spaţioasă, cu cabină de duş, săpun lichid şi gel de duş, şi cam atât.
Lenjeriile şi prosoapele ok, nu cea mai bună calitate, dar în parametri.
Fiind luna februarie, căldura mergea, prea mult chiar, la un moment dat am simţit nevoia unor haine de vară, chiar şi la restaurant.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am avut cazare cu mic dejun inclus, dar am servit şi o masă de prânz în restaurantul hotelului.
Micul dejun - bufet, desigur, foarte bun, variat, mi-au plăcut îndeosebi nişte chifle cu seminţe, din gama largă de tipuri de pâine, şi am apreciat şi cafeaua, foarte bună. În rest - ca peste tot - mezeluri, brânzeturi, legume, fructe, prăjituri, cereale, ouă, lapte, iaurt, care au fost ok, nu am avut senzaţia că mâncăm cele mai ieftine mezeluri sau lactate, de exemplu, cum se întâmplă în unele locuri.
Masa de prânz a fost foarte bună, de asemenea, meniul este variat şi preţurile sunt rezonabile.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Nu pot spune că am explorat împrejurimile hotelului, întrucât competiţia sportivă ne-a ocupat mare parte din timp şi nici vremea nu a ţinut cu noi, a plouat tot weekend-ul. Am reuşit să vedem o parte din centrul Oradei, seara, între două ploi, şi cam atât... restul, data viitoare, este un oraş care merită măcar 2 zile de vizitare.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu am avut timp pentru acest capitol, probabil într-o vizită ulterioară, pe care am promis să o facem, oraşul este impresionant.
Trimis de elise in 21.09.23 10:55:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în ORADEA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elise); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Jun.2019 Hotel Impero - nota 10 — scris în 09.06.19 de danutapop din BACăU - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Hotel Impero, o cazare bună în Oradea — scris în 01.12.19 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cazare Hotel Impero — scris în 20.08.18 de Adelayda din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2018 Hotel ok — scris în 16.07.18 de dumping din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Un hotel ok — scris în 15.10.17 de giovi_buru din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 O experienta placuta — scris în 06.07.17 de Romyna din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Bun, dar nimic deosebit — scris în 15.09.13 de Michaell din HONOLULU - RECOMANDĂ