Un loc superb creat de Oameni minunati!
Am ales acest hotel, un pic reticenta si chiar influentata de comentariile negative de pe internet. M-am cazat in prima seara, avand o nevoie acuta de odihna. Am mers in receptie fiind nemultumita de cazarea oferita, singura camera libera (hotelul fiind plin), am discutat cu managementul si ni s-a oferit incepand de a doua zi o alta camera care sa corespunda nevoilor noastre. Pana in acel moment nu vazusem toata structura turistica.
A doua zi am multumit managerilor ca au insistat sa ramanem. Asa am descoperit cel mai frumos hotel de pe Valea Oltului. Spa-ul este impresionant avand patru piscine, una fiind cu sare si cel putin sapte saune, scaune de relaxare incalzite iar apa din piscine, surprinzator, fiind foarte calda, avand cel putin 30 grade. Nu am mai parasit locatia si ne-am bucurat de oferta turistica.
Cu siguranta vom reveni, este superb, aveti incredere in acest mesaj nu este subiectiv, corespunde realitatii, cel mai curat hotel in care am stat, managerii sunt de dimineata pana seara tarziu printre turisti fiind atenti la nevoile lor. Cu multumiri pentru aceasta oaza de relaxare!
Trimis de aureliadatcu in 02.11.24 22:00:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aureliadatcu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20376022 N, 24.23889367 E - CONFIRMATE
Bun revenit pe site, cu impresii
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 15830&hid=26753.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
@aureliadatcu: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Oct.2024 Poate dincolo era mai bine... — scris în 16.10.24 de ux136045 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2024 Dezamagitor — scris în 14.04.24 de ux133593 din CRAIOVA - nu recomandă
- Sep.2023 Un loc unde am sa revin cu placere si pe care l recomand cu mare drag — scris în 18.09.23 de ux130782 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2023 Hotel de grad scazut — scris în 19.06.23 de ux129381 din ANGLIA
- Feb.2023 De nerepetat???? — scris în 24.02.23 de cris - din GIURGIU - nu recomandă
- Dec.2022 La pomul lăudat... — scris în 01.12.22 de Elf1234 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2021 Merge si asa... — scris în 26.07.21 de rentea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ