Un hotel de 3 stele, foarte cochet, cu un mic dejun gustos, si variat. Camera foarte mare si spatioasa, cu tot ce trebuie pentru un hotel modern, AC, lcd mare, toaleta in camera:-), paturi cu saltele confortabile.
Ca si pozitionare, este aproape de centru, cu magazine la parter.
Ca si un mic inconvenient, as spune ca bagajele trebuiesc caraye pe niste scari, noi am stat la etajul 3, camera 13, cu vedere spre parcare.
Hotelul are cateva locuri de parcare rezervate, si sfatuiesc pe toata lumea sa parcheze pe aceste locuri.
Noi am stat 1 singura noapte, a costat 270 lei, 1 camera tripla, 2 adulti si 1 copil, am achitat cu voichere de vacanta si 20 lei cash.
Recomand acest hotel... dar ca ai intrebare, care nu am pus-o la receptie, aa intreba, persoanele cu dizabilitati, in carucior, cum se pot caza la acest hotel, unde acccesul se face exclusiv pe scari, fara rampa speciala... poate citeste acest review cineva din cadrul acestui frumos hotel.
Trimis de superdepor in 11.08.18 14:31:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ALBA IULIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (superdepor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2018 Acceptabil — scris în 16.08.18 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hermes Hotel / Alba Iulia — scris în 26.08.19 de Adina - addcont din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Un hotel bun în Alba Iulia — scris în 03.12.17 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Un hotel bun — scris în 08.05.17 de radu_catalin din BACAU - RECOMANDĂ