Se pare ca un sejur la hotel HELIOS - Ocna Sibiului nu este nimic mai mult decat o teapa. Ceea ce prezinta paginile web si pozele sunt niste imagini inselatoare a ceea ce ar parea un hotel de lux.
Nu este posibil sa astepti 3 h sa ti se aduca mancarea si sa nu fi bagat in seama de nimeni. Daca vrei sa mananci si seara nu trebuie sa te ridici de pe scaun deoarece masa de pranz iti este servita dupa 3 h si asa ajungi direct sa mananci si masa de seara. Foarte dezamagitor pentru un hotel care se respecta. Nu se merita.
Inainte de a alege sa va petreceti concediul sau vacanta la acest hotel, interesati-va bine de toate detaliile sa nu ajungeti sa regretati.
Trimis de Cristinu1 in 03.08.11 16:51:17
- A fost prima sa vizită/vacanță în OCNA SIBIULUI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristinu1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Si eu am fost la Helios. Am fost cazat intr-o camera dubla si realitatea chiar coincide cu pozele vazute pe site-ul lor. Intradevar la masa am asteptat putin mai mult (40 minute) nu 3 ore. Era restaurantul si terasa plina de oameni si am inteles. Ospatarii chiar alergau dar fiind multa lume erau putin depasiti. In schimb au fost foarte amabili. Haide sa nu fim rautaciosi. Nu cred ca ai fi stat 3 ora la masa sa astepti mancarea. Dar te inteleg daca ai fost suparat ai exagerat putin si ai mai pus 2 ore de la tine.
Eu nu consider ca am luat teapa acolo. Dar asta depinde de asteptarile fiecaruia
O zi frumoasa tuturor
@Iacobescu: daca sunteti cumva un reprezentant al pensiunii, rog sa va asumati explicit calitatea.
- Aug.2023 Capcana! Nu rezervati aici! — scris în 31.08.23 de ux130605 din FOCşANI - nu recomandă
- Oct.2012 4 stele total nejustificate — scris în 23.12.12 de Iulian Poenaru din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Nu merita banii — scris în 08.07.12 de andrei30 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2011 Multa liniste — scris în 08.07.11 de silviu30teo din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Marea pacaleala — scris în 08.01.11 de casamare* din BRASOV - nu recomandă
- Dec.2010 Dezastruoasa — scris în 04.01.11 de ramonamihaela87 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Hotel Helios... se putea si mai bine — scris în 10.08.10 de emanicolai din BUCURESTI - nu recomandă