Am fost la hotel Helios de Paste anul acesta.Am avut un sejur de 3 nopti cu pensiune completa
Este un hotel dragut. am fost intampinati la receptie cu cozonac si palinca, camerele destul de curate.
Mancare buna, din belsug, chiar si pentru copii. in ziua de inviere ne-au oferit miel la protap, pasca, oua rosii.
Am avut si o excursie la muzeul satului organizata de cei de la hotel.
Piscina din interior destul de maricica si curata. cea de afara era fara apa deoarece nu era sezon.
Era si teren de tenis dar contra cost. in jurul hotelului era foarte multa verdeata si multe alei curate pe care te puteai plimba in liniste
Ce nu mi-a placut: nu este loc de joaca, desi erau foarte multe familii cu copii.
Este un hotel linistit si primitor.
Trimis de silviu30teo in 08.07.11 22:49:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silviu30teo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@silviu30teo, te rog ca pe viitor sa nu mai folosesti exclusiv majuscule. Pe langa faptul ca este foarte greu de citit, este considerat si un gest de impolitete pe internet.
Am modificat eu textul tau.
Spune-mi te rog, ai fost cazat la 3 stele sau patru stele? Masa cum a fost? Accesul in centrul spa este inclus in pretul camerei sau se plateste separat?
am fost cazati la 4 stele. mancarea este buna, diversificata si din belsug. am avut cate o sedinta spa gratuita pe zi
Ce sa zic... numai de bine... Multumesc pt raspuns, daca aveam ceva dubii ai reusit sa le spulberi. Poate trecem si noi intr-un week-end prelungit.
- Aug.2023 Capcana! Nu rezervati aici! — scris în 31.08.23 de ux130605 din FOCşANI - nu recomandă
- Oct.2012 4 stele total nejustificate — scris în 23.12.12 de Iulian Poenaru din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Nu merita banii — scris în 08.07.12 de andrei30 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Nu recomand — scris în 03.08.11 de Cristinu1 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2011 Marea pacaleala — scris în 08.01.11 de casamare* din BRASOV - nu recomandă
- Dec.2010 Dezastruoasa — scris în 04.01.11 de ramonamihaela87 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Hotel Helios... se putea si mai bine — scris în 10.08.10 de emanicolai din BUCURESTI - nu recomandă