Am fost in aceasta unitate cu familia mea si singurul lucru care ne-a incantat a fost peisajul... am aflat la fata locului ca nu era curent electric decat seara dupa orele 19, ca sa nu mai vorbim despre apa calda... (care avea max. 30 grade). Am vorbit cu proprietarul la tel si ne-a spus ca se afla la 1 km de sosea dar am aflat pe pielea noastra ca de fapt era la fix 6km de mers pe un drum forestier :(( ce sa va spun drumul groaznic, dar ce ne-a suparat cel mai tare este faptul ca nu ne-au spus adevarul!! este clar ca nu as fi mers acolo in conditiile descrise mai sus!!! camerele curate intradevar dar 120 lei in conditiile in care nu asiguri curent electric si apa calda m-i se pare cam mult... cam asta a fost vacanta noastra! data viitoare cand vom merge in vacanta voi fii mult mai atenta si cu siguranta nu vom mai merge la hanul roua sanzienelor... :))))
Trimis de omaricuta in 11.09.11 14:22:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ȘINCA [BV]. A mai fost în/la: vatra dornei (calimanel), maramures, multealtele
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (omaricuta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@omaricuta, am aprecia în mod deosebit evitarea pe viitor a folosirii prescurtărilor de tip SMS/mIRC/Y!mess. De data asta, am înlocuit noi nenumăraţii "K" din text.
Mulţumim,
- Dec.2014 Nu recomand — scris în 05.01.15 de totalpneu din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Nov.2014 Drept la replică — scris în 05.11.14 de RouaSanzienelor din BRASOV
- Sep.2014 Roua preturilor mari — scris în 23.09.14 de siln din BRAșOV
- Sep.2014 Zona frumoasa, servicii jalnice — scris în 15.09.14 de msgen din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2014 Zona de relaxare - pacat de conditii — scris în 25.08.14 de cristiomirel din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2013 Time of my life — scris în 17.11.13 de dananitulescu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Oaza mea de liniste — scris în 16.09.13 de mushe din BUCURESTI - RECOMANDĂ