ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.11.2014
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Brasov
ÎNSCRIS: 17.11.12
STATUS: JUNIOR
LUNA
NOV-2014
TIMP CITIRE: 3 MIN

Drept la replică

DREPTUL la REPLICĂ se referă la următorul articol (încărcat anterior pe sait):
TIPĂREȘTE

Am fost contactati de catre persoana care era organizatorul grupului din Brasov pentru a rezerva locatia pentru un week-end. In urma intrebarilor legate de locatie a venit mult asteptata intrebare a domului : “Avem voie cu bautura noastra?”, printre altele … s-a ajuns la necogierea pretului la bere de la 6 la 5 lei “ca sa fie ok”, in cele din urma s-a hotarat ca in data de 13-14 septembrie grupul sa soseasca la pensiune, cu conditia ca dansii sa isi aduca bautura! Berea urmand sa o serveasca de la noi.

In regimul hotelier check-in-ul se face la ora 12:00, noi nu ne asumam responsabilitatea pentru membrii grupurilor care intarzie si din pacate nu mai au loc de cazare, consideram ca aceasta problema tine de organizatorul grupului si nu de noi.

Suntem impresionati de abilitatea persoanelor de a aprecia suprafata unei camera (3 metri patrati) [pozele camerei se pot vedea (pe saiturile de prezentare)], Dupa spusele clientului in camera de “3 metri patrati“ incap doua paturi de 2M/1M, 2 comode si un cuier, este posibil sa se fi referit la baie care si aceea are 4-5 metri patrati.

Meniul a fost stabilit din timp de comun accord cu organizatorul grupului, ironia este urmatoarea: In ciuda faptului ca bem wiskey de 12 ani ni se pare absurd sa platim 25 de lei pe o portie de pastrav cu garnitura sau 6 lei pe o bere.

Organizatorul a fost intrebat de multiple ori in legatura cu nota de plata, ni s-a comunicat sa o lasam pe seara, seara cand sa rezolvam problema cu nota de plata dupa cina, ni s-a comunicat sa o lasam pe a doua zi, deoarece : "toata lumea era obosita"

in ciuda faptului ca programul afisat pe usa restaurantului (08:00-12:00) nu a fost luat in calcul, dansii petrecand pana in jurul orei 04:00.

Micul dejun este intr-adevar o provocare pentru cei care petrec pana tarziu, deoarece este un mic dejun tip bufet suedez (din acest motiv si prelungim programul micului dejun pana ce toti client il servesc pana la ora 12:00, l-am putea numi "mic dejun spre pranz"), spunem acest lucru deoarece unele persoane care servesc mai devreme micul dejun beneficiaza de toate produsele, dar nu ne putem astepta ca la ora 11:00, 11:30, 12:00 sa gasim aceeasi variatate de produse (deoarece noi am pretrecut pana tarziu si ne-am trezit tot tarziu), dar totusi vrem sa servim aceelasi mic dejun ca cei de la ora 08:00, (gemul de afine nu era o problema daca fiecare persoana care punea ochii pe el nu si-l insusea si impartea si cu ceilalti, ajungand sa servim 5-6 boluri de gem de afine in plus fata de cel inclus in mic dejun).

Nu am ridicat nici o problema referitoare la programul restaurantului sau a celui de mic dejun, dar este absurd sa avem pretentii de mic dejun dupa ora 11:00 beneficiind de o multitudine de produse, cand petrecem pana la ora 4:00 dimineata .

Schimbarea pretului camerelor pare a fi o scumpire masiva pentru clienti, tinand cont de faptul ca inainte de modificarea pretului camera costa 120/lei, iar micul dejun era separat costand 20/lei pe persoana, clientilor tot li se pare "scump" ieftinirea camerei (de la 160 la 150).

Nu am avut niciodata pretentii de check-out la ora 12:00, am dorit ca clientii sa se simta bine pana la sfarsitul sejurului, grupul respectiv a parasit locatia in jurul orei 18:00.

Este intr-adevar un impact nota finala de plata (totalul sejurului), dansii chinuindu-se mai multe ore sa isi imparta notele separate, poate daca nu ar fi amanat achitarea notei sub diferite pretexte sau simpla indiferenta, nu li s-ar fi parut scump sa achite 25 de lei pe un pastrav cu garnitura, 75 de lei cazare + mic dejun /persoana/zi, sa nu mai mentionam de bere a carui pret era absurd 6 lei …dar la 5 lei "putem pleca linistiti pe roua ".


[fb]
---
Trimis de RouaSanzienelor in 05.11.14 18:17:09
Validat / Publicat: 05.11.14 21:29:28
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ȘINCA [BV].
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1737 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

1 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RouaSanzienelor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 3150 PMA (din 5 voturi)

ECOURI la acest review

1 ecouri scrise, până acum

msgen
[06.11.14 09:09:11]
»

Va mulțumesc pentru dreptul la replica, totuși sa lămurim câteva lucruri:

1. Un mic dejun tip bufet suedez nu se rezuma la câteva oua (numărate), 3 roșii și câteva felii de telemea. Iar, asa cum am spus, sintagmele "nu mai avem dulceața, nu mai e peste, ... ", nu se accepta de către nicio persoana care plătește (chiar dacă bea whisky de 12 ani) și muncește pentru banii aia.

2. Faptul ca mâncarea se aduce la "grămada" generează toate problemele legate de cine, ce și cât mănâncă.

3. Consideram ca ne-ați făcut un serviciu și "ne-ați" lăsat sa petrecem pana la ora 4:00 deși programul este pana la ora 12:00. De asemenea faptul ca am plecat la ora 18:00 cu mult după ora de check-out este iarăși un serviciu oferit prin amabilitatea dumneavoastră. Referitor la micul dejun, avem dovezi ca micul dejun a fost servit la ora 10:00 - 11:00, nu la 12:00 (pozele care conțin informații despre ora și data ).

Din toate aceste motive (și altele) noi nu vom recomanda locația.

4. Pana la urma totul a fost bine, am plătit și Cezarului ce i se cuvine (a se citi statului) ca atare am mai redus un pic din câștigul (zic eu) nemeritat de pe urma noastră.

Va doresc sa reușiți sa ii mulțumiți pe clienții dumneavoastră astfel încât sa revină cu plăcere și sa poată povesti numai lucruri bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
msgen
Alte articole din această RUBRICĂHanul Roua Sânzienelor:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.07853102684021 sec
    ecranul dvs: 1 x 1