DEZASTRU
Nu recomand cazarea
In urma cu 2 saptamani am petrecut 2 nopti la Hanul Ancutei.
Prima data am primit o camera cu geam spre sosea iar zgomotul din camera era infernal asa ca am decis sa intrebam la receptie daca se poate schimbarea camerei cu una pe partea cealalta (spre gradina/terasa). Ne-a fost oferita o camera la mansarda pe partea opusa unde nu se mai auzea nimic.
Ne-am cazat, totul ok, camera frumoasa, un singur lucru am de spus despre aspect camera avea tapetul jupuit de pe pereti si atarna ceea ce mi-a dat senzatia de neingrijit.
La prima vedere camere parea curata pana am ajuns in baie unde mi-am dat seama ca locul nu este igienizat deloc.
Pe gresia din baie erau lipite gene false, vasul de veceu avea numai rugina cursa in el, robinetul de la chiuveta avea fire negre scurte lipite de el, prosoapele de fata/maini erau pur si simplu jupuite/gaurite, erau numai fire de par negre lungi prin baie pe jos, iar in momentul in care am dat drumul la apa in dus si am curatat peretii, in cadita au inceput sa cada numai fire negre de par de pe pereti.
Este un loc care lasa de dorit, nu recomand cazarea in acest han oricat de rustic ar fi si diferit fata de multe alte hanuri.
Mancarea buna, preturi ok, servire rapida.
In afara de toate cele mentionate mai sus, personalul de la receptie este jalnic, atata dezinteres si lipsa de empatie nu am vazut niciodata.
Trimis de ux130999 in 12.10.23 17:58:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux130999); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux130999: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux130999 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jun.2018 Hanul Ancutei — scris în 05.11.18 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- May.2013 O locatie pitoreasca — scris în 03.06.13 de Tudor Andrei din IASI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Cazare de toată jena — scris în 10.09.12 de vasilica din BUCUREșTI - nu recomandă
- Dec.2011 Hanul Ancutei, o legenda pe bani multi — scris în 04.01.12 de trigri din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2009 Bun popas — scris în 20.10.09 de alin77 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ