Hotel Arrabella Nisipuri de Aur - EVITATI
Daca vrei sa te simti umilit, hotel Arrabella din Nisipurile de Aur - Bulgaria este destinatia perfecta.
Tot ce ati citit pana acum despre acest hotel este perfect adevarat. Am fost trei ani la rand de Paste la acest hotel. Primii 2 ani a fost foarte bine si absolut tot ce inseamna ultra all inclusiv a fost respectat.
In schimb in acest an - 2010 - conducerea acestui hotel a considerat ca nu trebuie sa-si mai respecte clientii. Astfel ca ai surpriza ca pretul unui sejur sa fie 255 euro si sa fii obligat sa platesti parcare de 15 euro pe zi (45 euro - trei zile) desi parcarea era gratuita, mini barul nu se mai inlocuieste zilnic asa cum este oferta prezentata si intr-un pliant chiar in camera, programul de masa este strict - daca ajungi dimineata la ora 9.55, la pranz la ora 14.55 si seara la ora 21.25 ai surpriza sa constati ca absolut toate felurile de mancare inclusiv painea a fost stransa de catre personalul hotelului. Daca erai obisnuit in anii trecuti ca nu este nici o problema daca nu ajungi la masa, acum ai surpriza ca la partea de grill sa nu gasesti decat salate si un platou cu fursecuri, desi esti la ultra allinclusiv.
La bar si disco astepti sa primesti un pahar cu o bautura sau o cafea vreo 10 - 15 min, pentru ca in acest timp cand tu astepti chelnerii vb in bulgara si se amuza copios, poate pe seama ta, pentru a trage de timp.
A, si daca cumva stiati ca aveati de unde sa alegeti ce sa mancati, timpurile s-au schimbat: doar la masa de paste ai ceva mai multe feluri, in rest maxim 4 - 5 feluri de mancare prost facuta (desi tu stiai din anii trecuti cat de multe si gustoase erau) si garnituri tot 4 - 5 tipuri, care se repeta aproape toate (micul dejun este identic).
Asa ca umiliti-va romani.
Eu m-am simtit umilita si NU MAI VREAU.
PS. Acesta este probabil primul mesaj de acest fel, dar vor fi cu sutele.
Trimis de RICADANA in 05.04.10 21:34:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Acelasi hotel arrabela
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RICADANA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.28353711 N, 28.04194400 E - CONFIRMATE
mutat la rubrica hotelului 'Grifid Arrabela Nisipurile de Aur', locul unde intuiesc ca autoarea si-a petrecut mini-vacanta de Paste. Daca gresesc, o rog pe RICADANA sa ma corecteze
Cand au vazut ca romanii trag asa tare la ei, au inceput sa-si permita. Dar poate si la ei se simte criza si daca vor continua la fel, acesta e inceputul sfarsitului...
Probabil ca bulgarii au inceput sa se sature de romani si au schimbat placa!
Poate sa se sature de banii nostri... Pacat ca au deteriorat serviciile. Am ramas uimita de ce imi spunetri eu am fost in august 2009 si de atunci mi se pare putin timp, cam repede au coborat stacheta...
Intre timp (de anul trecut si pana acuma) se pare ca nu mai fac parte din lantul RIU (nu mai sunt franchiza a acestui grup); eu totusi ma incapatanez sa sper ca acest Paste mult prea timpuri i-a fortat sa deschida hotelul mai prea repede si ca intamplarile de acum sa fie un accident. Om vedea la vara...
- Jul.2023 Grifid Arabella - un concediu foarte reușit — scris în 23.08.23 de dyna21 din BISTRITA [BN] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O dezamăgire care m-a determinat sa scot Bulgaria de pe lista de vacanțe — scris în 10.08.21 de ionel123 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 [...] de 4* UAI — scris în 23.08.20 de stoidan din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Un concediu placut, tinand cont de pandemie — scris în 30.07.20 de arin din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Merita incercat — scris în 09.05.20 de Ghost30 din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Excelent !!! — scris în 13.09.18 de Elsa76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel de3 stele la pret de 4 stele — scris în 29.08.18 de Martinica din BUCUREşTI - nu recomandă