Am primit de ziua noastra (eu si sotul meu) cadou de la copii un sejur la Arabella Grifid, si a fost o incintare. Ca si in celelalte reviewuri, am gasit totul la standard de 4 stele. Am stat la camera 332 cu vedere la piscina (a doua) si va spun am ramas surprinsa de cit de mult munceau (tot timpul gaseau ceva de facut) Personalul tinar, amabil, sefii sterg mese, debaraseaza cind este mai aglomerat nu sunt cu nasul pe sus, acolo este adevaratul spirit de echipa ca totul sa iasa bine.
Camera a fost mare, curatasi placuta, barul aprovizionat zilnic (nu mi-au placut sucurile) berea buna.
Plaja era aproape, curata, piscina hotelului buna, curata
Per total bine. Nu mai merg la noi pe litoral decit daca vor invata si ai nostri cum se face turism de calitate.
Iar piesa de rezistenta a sejurului a fost de natura sentimentala: pe 14.09 este ziua mea de nastere, am gasit o felicitare din partea hotelului... m-au impresionat si m-am bucurat din tot sufletul. Dar si eu i-am surprins cind i-am servit cu bomboane, s-au bucurat sincer.
La anul revin cu mare placere daca o sa am ocazia.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (baranci); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.28353711 N, 28.04194400 E - CONFIRMATE
- Jul.2023 Grifid Arabella - un concediu foarte reușit — scris în 23.08.23 de dyna21 din BISTRITA [BN] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O dezamăgire care m-a determinat sa scot Bulgaria de pe lista de vacanțe — scris în 10.08.21 de ionel123 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 [...] de 4* UAI — scris în 23.08.20 de stoidan din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Un concediu placut, tinand cont de pandemie — scris în 30.07.20 de arin din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Merita incercat — scris în 09.05.20 de Ghost30 din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Excelent !!! — scris în 13.09.18 de Elsa76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel de3 stele la pret de 4 stele — scris în 29.08.18 de Martinica din BUCUREşTI - nu recomandă