Bună, mare dreptate cu aceste hoteluri aceleași experiente proaste am avut (inundații, mutare la celalalt hotel parcare nașpa) și noi dar ne am învățat minte și acum mergem la Helen care este pe următoarea strada, nici nu se compara am primit și pachet cu mâncare și bautură la plecare plus suveniruri, va recomand sa încercați la următoarea vizita.
Păcat, pt ca în anii din urmă chiar ne plăcea sa mergem la ei, locatia fiind una de vis chiar lângă turnul cu ceas, ajungeai ușor la feribot și la terase, dar asta e.
Trimis de gabynegru in 11.05.19 20:06:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Edirne, Istanbul, Canakale, Akay, Cesme, Antalya, Gore e, Urgup, Sirince...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabynegru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nivelul redus de detaliere clasifică articolul sub pragul de publicare (sau undeva la limita lui). Din acest motiv, impresiile nu primesc PMA standard, alocate în mod obişnuit fiecărui articol încărcat pe sait [PMA standard = puncte de mulţumire-apreciere standard = din partea echipei administrative].
Sperăm să găseşti însă timp / disponibilitate pentru a completa un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la camere, bucătărie & masă, alte facilităţi oferite de unitate; amabilitatea personalului; împrejurimi, drumul până acolo, etc - eventual un set minimal de fotografii din (mini) sejur, astfel încât să putem totuşi reda articolului "votul saitului" -- şi, implicit, posibilitatea de votare a lui de către ceilalţi membri.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII (afişat cu roşu sub textul trimis), disponibil permanent până la validare şi timp de 30 de minute după aceea. Eventuale completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă).
- pentru a încărca fotografii din [mini]sejur: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 96&ridAnt=93492
”acum mergem la Helen care este pe următoarea strada, nici nu se compara am primit și pachet cu mâncare și bautură la plecare plus suveniruri, va recomand sa încercați la următoarea vizita.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Aug.2018 Nu recomandam — scris în 09.05.19 de MihaFlo din BRAşOV - nu recomandă
- Sep.2017 Hotel Anzac - niciodată aici! — scris în 12.09.17 de Dana1979 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2016 Nu recomand... — scris în 11.08.16 de savian din VALCEA - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel curat si bun de tranzit — scris în 23.07.16 de bogdan78 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Alegere inspirata — scris în 13.09.15 de ana popa din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Bun pentru o noapte. — scris în 03.08.14 de Lisa din MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Hotel corect — scris în 30.07.14 de bogdan78 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ