Buna tuturor iubitorilor de Thassos!
Anul acesta am ales Thassos pentru micul concediu. Dupa lungi cautari in special pe acest site, am ales pt cazare Golden Beach Inn. Am vizitat apoi site-ul lor oficial de unde am luat datele de contact si am trimis un mail pt rezervare. Raspunsul a venit repede si am fost rugata sa trimit un avans de 60 eur. Perioada a fost 10- 17 septembrie iar pretul pt un studio a fost 30 eur negociat de la 35 eur.
Pozele de pe site-ul oficial din acel moment aratau foarte bine, iar noi nu suntem pretentiosi asa ca am stat linistita. Insa la intoarcere si chiar acum cand scriu acest review pagina cu pozele camerelor nu se deschide... o fi vreo coincidenta !!!
Si acum sa va spun de ce am fost dezamagita!! Am rezervat un studio pt 2 persoane, cu baie si cu bucatarie utilata (desi eu nu gatesc in concediu, dar am folosit frigiderul si plita pt a incalzi apa la cafea).
Cand am ajuns ne-a intampinat o doamna Anastasia care ne-a spus ca patronii nu sunt acolo si ca vin doar in wekeend. Doamna ne-a condus la studiol nostru care era la parter (noi nu am avut alte pretentii in acest sens), insa cand a deschis usa si am intrat am avut un soc. Era intuneric bezna pt ca geamul nu prea exista!! Era un gemulet dreptunghiular cu o sticla netransparenta prin care nu trecea lumina si... atat. Am avut senzatia ca sunt intr-un beci, o pivnita!!! Am vorbit la telefon cu patroana (Lola) am cerut alta camera si am aflat ca toate studiorile sunt la fel. Am stat acolo doar 2 zile in care am cautat alta vila. Era groaznica senzatia pe care o aveam cand intram in camera si la fel de groaznica era si aerisirea camerei (si a baii care nu avea geam). Dupa dus seara deschideam gemuletul si usa de la intrare si stateam in curte vreo ora pana se aerisea.
Din pacate nu am poze pt ca imi doream tare mult sa plec de acolo si nu m-am gandit. La intoarcere am vazut insa doua poze (in care am recunoscut studiorile ) la alt utilizator DanaLacramioara din Brasov in care se vede bine camera dar si gemuletul ma refer la P2589-03 si P2589-04 din albumul ei.
Un alt incovenient este faptul ca vila este pe un deal cu o panta abrupta care era cam greu de urcat!!
Poate altii care au stat acolo au fost atrasi de pret, dar va spun sincer ca in aceasta perioada se gaseste cazare la preturi foarte bune care pot fi si negociate.
In speranta ca am fost de folos viitorilor cautatori de cazare va doresc vacante minunate!!
Trimis de lacri timis in 29.10.13 16:22:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Lefkada, Paralia, Corfu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lacri timis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@lacri timis:bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Există o neconcordanţă la acest review.
”Am stat acolo doar 2 zile in care am cautat alta vila.
În DATE SEJUR aţi trecut 7 nopţi.
@webmaster: Buna! eu ma refeream la sejur la faptul ca rezervarea era pt 7 nopti, dar cand am vazut conditiile am stat doar 2 nopti cat am platit prin avansul trimis. Daca considerati ca trebuie sa modific nu e problema. Multumesc
am actualizat caseta tehnica - by WM
@lacri timis: @lacri timis: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
Imi permit, sa-ti raspund cu 'buna" desi nu am ajuns inca in Thassos.
Imi pare foarte rau ca se poate intampla si asa sa incepi concediul cu o 'pivnita'
Bine scris, vot maxim de la mine.
@carmen_22_09: Multumesc! Am considerat ca trebuia sa scriu ce am patit, pt ca eu daca as fi stiut cum arata cu adevarat studiourile nu as fi ales aceasta vila.
Thassos este o insula cu adevarat frumoasa, merita sa mergi. Noi am fost cu masina si am inconjurat toata insula vizitand astfel toate locurile minunate.
Iti doresc vacante placute!
@webmaster: Am verificat pe harta interactiva si este ok localizarea.
Multumesc!
Imi pare rau pentru experienta neplacuta, si eu am stat la Golden Beach Inn tot in septembrie anul trecut, dupa 15, dar am avut norocul sa schimb camera single cu un apartament pe 2 etaje, caci eram 4 persoane si aveam nevoie de 2 camere.
Am fost foarte multumit de apartament si oferta de pret, si am scris despre asta alaturi la impresii.
Insa ai dreptate, e destul de greu sa stii exact cum vei locui din descrierile turistice, se poate ca la preturi si oferte similare sa nimeresti niste locatii incomode sau neprimitoare.
Aici ar mai fi de lucrat cu agentiile si ofertantii de cazare.
Vacante frumoase si placute.
- Aug.2015 Cazare buna intr-o statiune superba — scris în 18.09.15 de dranal din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Cu fata la rasarit — scris în 26.09.14 de calatorul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Golden Beach Inn, cu bune si cu rele — scris în 26.12.15 de zamolx din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Cazare peste asteptari - Golden Beach Inn — scris în 17.07.12 de clau.nov din GALATI - RECOMANDĂ