Am ajuns aici deoarece doream o statiune linistita iar referintele pentru hotel Gloria pareau bune cel putin pe acest site.
Din pacate hotelul nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Statiunea mi-a placut: linistita, verde, neinghesuita (spre deosebire de sunny beach-vizitata in anul anterior).
In camera o curatenie relativa cu asternuturi gri, iar baia cu probleme de scurgere a apei de la dus.
Mincarea insa de calitate foarte proasta, nici macar de cantina, mai degraba de spital. Eram tratati de parca ni se dadea de pomana si trebuia sa ne multumim cu ce primim.
Dimineata un singur fel de brinza uneori telemea, alteori ceva gen feta; cascaval tip ementaler, 2-3 feluri de parizer de calitate proasta, oua fierte, prajite-la nimereala si un fel de scrob neamestecat si de cele mai multe ori nefacut, rosii si castraveti taiati de mult ori vestejiti ori cruzi, ceva patiserie si fructe.
La prinz 2 supe uneori de plic, supa de pui cu cartofi si macaroane, de "peste"...
Carne vesnic de pui in general fiarta la cuptor, uneori cu sos (acelasi sos la 2-3 feluri de mincare), legume oparite fara nici un gust, fara sare sau condimente, peste cu mazare? , macaroane fierte fara vreun sos si ele-pluteu in apa in care fiersesera.
Rar ceva bucatele de carne de porc cu sos; piure din fulgi
La gratar legume ceapa, ardei, dovlecei-am avut la ceeasi masa ceapa la gratar si mincare de ceapa... Carnea la gratar- in general niste tocaturi sub forma de mici cu aspect oparit, cirnati, aripi de pui, sau fisiute de pui sau porc plin de zgirciuri si grasime si ele la rindul lor fara vreun condiment.
Desert fructe si niste" fursecuri" si prajituri cu crema necomestibile.
Seara cam la fel.
Sucuri = apa chimica colorata aromata, mai rau decit dozatoarele de pe vremuri.
Animatoare doar o singura fata- nu stiu ce ar fi putut sa faca sarmana.
Piscina nu a fost rea, plaja hotelului de nefolosit numai pietre si alge cu insectele aferente.
Trimis de acu in 22.08.11 23:36:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, nisipurile de aur, sunny beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (acu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@acu: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2017 Nuuuuuuuuuuu... — scris în 12.08.17 de Denist din CAMPINA - nu recomandă
- Jul.2015 Hotel Gloria, o destinatie low-cost — scris în 02.11.15 de wolf2001* din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Doar vegetarienilor! — scris în 07.01.13 de cosym* din DEVA - nu recomandă
- Sep.2011 Multumiti 90%... exceptand plaja — scris în 09.08.12 de kabirash25 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Doar daca nu aveti alta solutie de concediu — scris în 13.09.11 de Griegut din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Un hotel acceptabil pentru stelele pe care le are — scris în 06.09.11 de vladss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 La hotel Gloria omul nu sfinteste locul... — scris în 28.08.11 de verobutterfly din BUCURESTI - RECOMANDĂ