Și bune și mai putin bune
Am fost cazați 2 nopți la căsuța de lemn de lângă hotelul Forest Retreat&Spa de la Maciuca - Rm. Vâlcea.
Prima noapte a fost cald, dar se auzeau foarte rău pașii pe podea a celor cazați deasupra și nu am putut dormi, iar a doua noapte a fost liniște pentru ca se eliberasera camerele de la etaj, dar nu au mai dat caldura. Deci ne-am trezit a doua zi inghetati... pentru 300 lei platiti.
Mancarea e adevarat gustoasa, dar preturile cam piperate. Servirea e ok.
La spa, apa in piscina calda, functionau doar 2 saune si salina.
Camera de relaxare era prima situata, deci treceau toti prin dreptul ei si numai de relaxare nu o mai puteai numi, pentru ca, desi erau anunțuri cu “pastrati linistea”, taranii se credeau la ei pe maidan (nici usa la sauna nu erau in stare sa o închidă bine).
Personalul era ok, dar nu se implica sa asigure liniștea.
Serviciul de masaj a fost impecabil. Păcat
doar ca încăperile de masaj erau la fel situate la intrare, după camera de ralxare și se auzea aceeași gălăgie a celor necivilizați care treceau spre saune.
Trimis de Gabriela O in 07.10.19 14:32:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DRĂGĂȘANI [VL]. A mai fost în/la: Litoral, munte
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabriela O); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe sait, cu impresii, după o pauză substanțială
O întrebare tehnică - ”căsuța de lemn” amintită mai sus, ”de lângă hotel Forest Retreat” -- aparține de acest hotel?
Sau e o cazare distinctă?
@webmasterX: da, este un complex format dintr-un hotel și doua cabane
@Gabriela O: Mulțumesc
Mutat în rubrica "Forest Retreat & Spa Hotel [Măciuca], [ALTE LOCURI]" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: da, este corect. Mulțumesc!
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@Gabriela O: Un complex interesant situat la circa 25 km depărtare de orașul Drăgășani, într-o zonă deluroasă și împădurită. Un areal rural care chiar că te îmbie la relaxare...
Bănuiesc că ați stat în ceea ce se numește „Căsuța călușarilor” (forestspa.ro/casuta-calus ... spa-and-retreat), parte componentă a complexului - așa sugerează a doua fotografie postată. E o clădire cu ceardac în stil oltenesc și cu mobilier rustic. Nu ar fi stricat o descriere mai amănunțită a locului de cazare și mai multe imagini.
Numai bine!
@tata123: nu, acelea sunt fotografii din complex, care mie mi-au plăcut. Noi am stat la căsuța de lemn, situată chiar lângă hotel-restaurant. Căsuța călușarilor era ceva mai jos.
- Aug.2021 Dezamagitor… — scris în 05.08.21 de ux121614 din TG MURES - nu recomandă
- Aug.2020 O locatie excelenta dar dezamagit de cazare si piscina exterioara — scris în 23.08.20 de Daniel31 din BUCUREșTI - nu recomandă