Sa încep cu cele 3 comentarii negative: parcare mica, aproximativ 6 locuri pt cele 20 de camere (cred) dar gratis; wirlessul slab, in camera -et 1- nu aveam deloc, in restaurant abia erau 1-2 liniute; si centrul spa inca nu e funcțional.
In rest, numai de bine. Camera, baia, balconul mari, mobilate cu mult gust. Curatenie desavarsita.
Restaurant plăcut, cu muzica Ambientala la volum redus, mâncare buna la prețuri corecte (pt 4*). recomand muschiul de vita cu piper si cartofi cu rozmarin. In sfârșit, un hotel de 4* din România care oferă la micul dejun 2 tipuri de pâine si, pe lângă platourile clasice cu mezeluri, branzeturi si legume, prezintă si preparate personale: salata de vinete, cartofi, beuf, placinta, etc.
Personal foarte plăcut.
Fiind la marginea Sinaii este înconjurat de pădure. Chiar din prima noapte am văzut o ursoaica cu pui trecând ordin spatele hotelului. Aer curat, liniște, o plăcere.
Fotografiile nu-si au rostul. Pe site-ul hotelului exista tur virtual
Noi am prins o oferta: la4 nopți se plateau 3.
Trimis de dr_negrea2002 in 02.09.12 16:54:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dr_negrea2002); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2016 Un hotel decent. Nimic mai mult insa! — scris în 30.08.16 de rentea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Sa ramai nemancat la un hotel de 4 stele — scris în 30.03.18 de remo59 din CERNAVODA - nu recomandă
- Feb.2016 Ideal pentru un sejur în doi — scris în 25.03.16 de Maximuss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Sejur la Foisorul Cu Flori — scris în 31.07.14 de felicia77 din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Rafinament si eleganta — scris în 30.07.12 de titigeolgau din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Hotel excelent, recomand cu caldura!!! — scris în 16.07.12 de mijatovic1969 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Eleganta, incantare, bun gust — scris în 22.04.12 de antonraluca din TIMISOARA - RECOMANDĂ