Scurt si la obiect, ca sa nu pierdem vremea!
Foisorul e penultimul hotel din Sinaia, in drumul spre Cota, vis-a-vis de Popasul Haiducilor. Aproape de padure, zona linistita.
Rezervarea se face, prompt, pe site, 260 ron pe noapte cu mic dejun, copilul e gratis si la cazare si la masa. Camera destul de mare, am avut pat matromonial, incap doi adulti si un copil super lejer in el. Balcon mare, poti sta acolo la o cafea. Baia, la fel de mare, fara cada, doar dus, dar ceva interesant si de calitate (cel mic a stat acolo cate o ora pe zi, pana i se facusera manutele ca de buretel). Hotelul e nou, se vede ca straluceste totul. Mult bun gust, pe pereti, pentru cunoscatori, imagini cu Sinaia acum 100 de ani. Multa lume (22 de camere, 22 pline).
Mic dejun excelent, cu tot ce-ti trebuie. Se poate servi fie in restaurantul propriu zis, fie pe terasa. Pentru prima oara in Romania, in SECUNDA cand s-a terminat laptele din termos, cineva a sarit imediat si l-a umplut. La fel si platourile cu branzeturi, fructe etc. E o domnisorica acolo, un fel de sefa de sala, cu 1.000 de ochi, vede tot, in sensul pozitiv. Variat, cu sucuri, cu salate, cu de toate.
Poze nu are rost sa postam, site-ul le prezinta corect. Minibar in camera (contra cost), dar umplut in secunda in care "disparea" ceva, inclusiv cu ciocolata. Per total, un hotle de nota zece, pe care-l recomand. Patru stele scrie la intrare, patru stele iti ofera, adica oamenii nu mint cu nimic.
Un singur minus: la plecare, in Sinaia, l-am zarit pe Banciu. Lucrul acesta ne-a stricat tot weekendul, dar cei de la Foisor n-au nicio vina. A, si inca ceva: la sosire, la un hotel de patru stele, receptionerul mi-a dat sa completez foaia cu un pix spart, dintr-acela de sa da gratis la conferinte. E o prima impresie, e pacat sa nu cumperi macar un Parker... Parerea mea...
Daca sunt intrebari, aici sunt!
Trimis de mijatovic1969 in 16.07.12 14:19:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mijatovic1969); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Felicitari pentru vacanta.
La fel de scurt si la obiect: nu-i pacat sa lasati o ora pe zi sa curga apa la dus? Oleaca de constiinta eco e de folos la casa omului, la orice nivel.
@MCM: Nu scrie nicaieri ca a curs apa la dus o ora. Am spus doar ca cel mic a stat acolo. Am umplut minicadita si a stat in ea cu prima apa. Adica n-a avut prespalare si clatire abundenta, ca sa folosesc trei ape... Cat despre eco... Iranienii scot morunul, il taie pe burta, ii extrag icrele, apoi il cos si-l arunca, din nou, in apa. Cat dureaza operatia, un dement c-un furtun il stropeste cu apa in cioc, undeva la 3-4 ore per exemplar. Pentru 100 de kilograme de icre negre, si asa scarboase, care se pun pe-un biscuit si sunt halite de cocalari la nunti, nu mai bine-l lasa sa moara si economisesc apa?
@mijatovic1969: Aaa, asa da.
De asta nu-mi plac mie icrele?
Sunt de acord, exemple sunt convinsa ca sunt cu miile pentru "antieco" (n-am gasit alta rima), dar daca fiecare dintre noi am face cate putin... Poate sunt eu prea exagerata, dar eu sunt cea care aduna gunoaiele din parcuri si din platoul Bucegilor. Ce sa fac? Asa am sa fac mereu si am sa zic si la altii, unii o sa faca ceva asemanator, altii o sa ma boscorodeasca..., este un risc asumat.
Respect
Puteati sa sariti peste faza cu "l-am zarit pe Banciu " Este irelevant, nu face parte din "impresii turistice si informare " In rest cred ca era mai bine sa fie la receptie un Montblanc: -): -)
@elenahelen: cea mai tare esti!! Pacat ca ecoul e prea scurt si nu-ti pot da puncte!!
@cristina65: ba faptul ca a zarit o persoana pe care o considera antipatica si ne spune este foarte ok. Nici mie nu imi place personajul si, daca ar frecventa des locatia, as evita-o. Cat despre montblanc... ce sa spun... sunteti simpatici rau.
@mijatovic1069,
”Un singur minus: la plecare, in Sinaia, l-am zarit pe Banciu. Lucrul acesta ne-a stricat tot weekendul,
Ehei, ce weekend frumos aţi fi avut dacă vă întalneaţi cu dl. Gâdea! Sau măcar cu dl. Ciutacu!
Am fost si noi in week-end aici. Intr-adevar super locatia.
Pt. pat suplimentar (=70 lei/noapte).
?? Cine e Banciu?
@Arinuca: E nenea ăla de la_beunuTV, care vorbește (aproximativ) precum răposatul Iosif Sava.
- Aug.2016 Un hotel decent. Nimic mai mult insa! — scris în 30.08.16 de rentea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Sa ramai nemancat la un hotel de 4 stele — scris în 30.03.18 de remo59 din CERNAVODA - nu recomandă
- Feb.2016 Ideal pentru un sejur în doi — scris în 25.03.16 de Maximuss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Sejur la Foisorul Cu Flori — scris în 31.07.14 de felicia77 din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Recomand — scris în 02.09.12 de dr_negrea2002 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Rafinament si eleganta — scris în 30.07.12 de titigeolgau din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Eleganta, incantare, bun gust — scris în 22.04.12 de antonraluca din TIMISOARA - RECOMANDĂ