[...] "pașii" 1 și 2 au fost eliminați ulterior, urmare a solicitării primite de la autor (notă webm)
Pasul 3: Nu platiti inainte de ultima zi cazarea pentru ca va opreste caldura
Pasul 4: Nu va luati camera la sosea pentru ca va trezesc camioanele
Inca de la inceput mi-am dat seama ca ceva e in neregula. Doar eu serveam masa, nimeni altcineva, iar patronul imi sufla in ceafa. Apoi, cand porneam lumina pe hol, pentru a nu pica pe scari era activa decat 10 secunde... economie domne! Nu platiti micul dejun... va da o omleta amarata, doua felii rosii si un ceai de fructe.
Lenjeria pe pat este de pe vremea lui nea Nicu si in plus, nu o schimba. Prosoape nu iti da in fiecare zi, doar daca vrea el.
Credeti-ma pe cuvant!
Trimis de peterneras in 09.12.12 21:49:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (peterneras); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.38131600 N, 25.80045300 E - neconfirmate încă
@peterneras: E foarte adevărat faptul că ai dreptul la o opinie, dar pe de altă parte, acest drept vine împreună cu obligaţia de a nu face rău altora. Sper că prima afirmaţie o poţi susține şi cu dovezi, nu doar cu "cuvântul tău", în caz că ţi se va solicita, pentru că răspunderea celor scrise aici revine în întregime autorilor.
Iar partea cu colegii de saună, e chiar amuzantă! să înţelegem că nu mergi la saună în străinătate, pentru că nu va vorbi nimeni româna acolo?!
Am sperat ca autorul să revină şi să ne onoreze cu un răspuns, înainte de publicare, dar n-a făcut-o.
Drept pentru care, deşi nu susţinem în niciun fel cele spuse de acesta, dar până la urmă este opinia sa personală la care are dreptul orice om, publicăm articolul aşa cum este, după ce am eliminat una dintre remarcile şovine.
Dom'le, chestia asta cu... Pasul Unu, Doi... blabla, îmi place tare mult! Parc-ar fi îndrumător de îmbinare a unui cuier de la IKEA. Nu credeam, spre rușinea mea, că se poate scrie un review și așa! E... e... Kafkian... e un fel Bacovioano-Steinbecknesc-să-nebunesc.
[...] NOTĂ WEBM: referirea și comentariul referitor la "Pasul 1" au fost eliminate ulterior eliminării lor din textul inițial (la solicitarea autorului)
”Pasul 3: Nu platiti inainte de ultima zi cazarea pentru ca va opreste caldura
Mă gândesc cum stă nenea ăla cu mâna pă botoane în momentul plații integrale și... îl și văd luând-o la fuga pe scări în jos, să scoată lemnele din soba. Excelent!
... dar... asta-i G E N I A L Ă:
”Pasul 5: Nu mergeti la sauna daca nu vreti sa stati cu inca 10 unguri care nu spun un cuvant in limba romana
... și eu am fost în India și în jacuzzi, în care încercam să-mi găsesc liniștea, ce să vezi!... zece pakistanezi care turuiau în paki și nu înțelegeam nimic. Credeam că în India se vorbește indiana.
Colega @peterneras, suferind (posibil dar, nu sigur), oprobiul adus de colegii de pe AmFostAcolo, trebuie să te felicit și ai votul meu!
@webmaster0: probabil am gresit ca am folosit unele cuvinte neadecvate, dar ce am scris este adevarat. Voi pleca tot mai des prin tara cu serviciul si de acum incolo ma voi folosi mereu de "amfostacolo.ro"... daca as fi citit inainte de a pleca de acasa ce scria aici, nu imi mai suportam pe acei patroni dubiosi... care spuneau din prima zi ca au receptionere dragute, dar si curate.
Imi place site-ul si pe unde voi colinda sper sa am timp pentru comentarii, sper eu... pozitive!
Primele două paragrafe din articol ("Pașii 1 și 2") au fost eliminate ca urmare a solicitării primite astări, prin email de la autor.
A fost deasemenea eliminată și o referire la unul din fragmentele eliminate, în cadrul ecoului lui Alex_Macedo.
- Sep.2015 Hotel de 2 stele — scris în 18.09.15 de Bluedarkshyguy* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Loc ideal pentru cazare in secuime — scris în 27.06.13 de BussinesTrip din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Feb.2012 Placut — scris în 08.04.12 de szidi din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Nov.2011 IMPECABIL — scris în 08.04.12 de sweden din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Nov.2011 Multumitor — scris în 11.11.11 de ionut_c din TG. NEAMT - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Ingrozitor!!! — scris în 30.09.11 de ElaMeu din SEBES
- Aug.2011 Conditii excelente de cazare ! — scris în 29.08.11 de Lessaux din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ