Noi o familie cu 2 copii am luat pachetul de Craciun la Hotel Ferdinand- Baile Herculane. Desi am avut bilet pe 3 persoane usor am facut rost de pat suplimentar pentru copii pentru o suma modica. Pentru al doilea copil am platit o diferenta la masa.
Hotelul e privat, il gasiti pe internet are o pagina proprie.
Mancare buna, personal superamabil, sala de jocuri pentru copii. Tare de tot a fost serbarea de Mos Craciun organizata pentru copii familiilor cazate in hotel. Mosul costumat, poezii, cantecele langa brad si o plasa mare cu cadouri. Seri tematice cu mancaruri specifice unei zone.
Atat parintii cat si copii au ce face in zona: jacuzzi, bai de sulf (nu e indicat insa pentru copii), SPA, un masaj de nota 10 plus facut zilnic cate 30 de minute, plimbari in jur la niste pesteri apropiate interesante, plimbari prin magazine, prin statiune, piscine cu apa dulce la hoteluri invecinate, un muzeu, etc.
Aspect curat si calitativ al hotelului. Ne-a placut mult... si anul asta vom merge din nou pe acelasi pachet de Craciun.
Personal tare priceput la baza de tratament si masaj
Doua recomandari hotelului.
1. Bufetul suedez de dimineta cam redus ca diversitate
2. Tariful normal afisat intre 200-300 lei pe camera dubla/noapte sperie clientii. Tarife scumpe de cazare total neadaptate la criza
Noroc ca la pachete/oferte speciale ....tariful e mult mai rezonabil
Il recomandam.
Trimis de ClaudiuSb in 01.08.13 00:24:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE. A mai fost în/la: Sambata de Sus, Litoral, Geoagiu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ClaudiuSb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.89034900 N, 22.42419900 E - CONFIRMATE
Buna.
Piscina interioara au?
Cum este apa? Curata? Se pot balaci copiii?
Camerele sunt spatioase?
Mancarea este gustoasa, scumpa?
Unde se poate manca in alta parte?
Merci.
@loreda - La mare parte din intrebari am raspuns. (Poate ne vedem acolo de Craciun cu familiile . Mancarea e buna dar e scumpa la hotel. Am mancat de regula prin oras la restaurantul de langa gara sau la pizzeria din centru. La restaurantul de langa gara mancarea e din belsug, ieftina si buna. Ne luam meniul zilei (care nu e bataie de joc ca in alte parti... si ne saturam toti 4... cu 60 de lei!!!). Ne dadea o ciorba intr-o farfurie cat roara carului. Anul asta vad ca nu au lansat oferta de Craciun inca. PS. Piscina e la Hotel Roman pentru copii. Acces liber la 10 lei.
- Dec.2019 Hotel Ferdinand un loc obligatoriu de EVITAT — scris în 05.12.19 de Evily din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Oct.2018 Preturi mari, conditii mediocre — scris în 07.11.18 de DeuxEx din TâRGU JIU - nu recomandă
- Jun.2018 NU recomand!!! — scris în 12.06.18 de ANILU din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2018 Hotel Ferdinand Baile Herculane — scris în 30.05.18 de papalito din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Conditii de cazare neplacute — scris în 13.06.17 de viorelaana din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2016 O alegere greșită — scris în 02.05.16 de FloraR din LUGOJ - nu recomandă
- Jan.2016 Gust amar — scris în 03.02.16 de Shod din ARAD - RECOMANDĂ