Am ales acest hotel pentru cele 4* stele ale sale, care s-au facut 3* pana la urma. Cate o fi avand???
Sunt si lucruri pozitive, dar si multe altele care nu au ce cauta intr-un hotel care se respecta: prosoape si halate rupte, tencuiala si gresie la piscina care stau sa-ti cada in cap, veioza pusa in mijlocul patului matrimonial si in care dai cu capul in fiecare noapte (vezi foto de pe pagina hotelului!), mocheta foarte murdara, nerespectarea orelor de masa (micul dejun care trebuia sa inceapa la ora 7.30 nu era asezat nici la ora 8.00!) etc. La pretul de 210 lei/noapte ai alte pretentii!!!
Pacat de peisajul din Herculane! Te dezoleaza toate cladirile lasate in paragina.
Trimis de lili70 in 06.11.10 10:18:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lili70); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.89034900 N, 22.42419900 E - CONFIRMATE
Nasol. Am trecut si eu pe langa el, dar nu m-am cazat acolo niciodata. Bine ca ne-ai spus si imi pare rau pentru nemultumirea care e firesc sa o simti, cu astfel de condititii.
Nu ai facut si fotografii?
Poate ne scrii inca un review separat,sa vedem cum mai sta treaba la Herculane .Ce zici?
Si era sa uit,bine ai venit printre noi,ca observ ca este primul tau review scris pe site.La mai multe!Su un vot util de incurajare.
Pacat ca locurile care au fost candva embleme, ajung acum in paragina.
Da, tot mai multe semnale negative vin despre Hotel Ferdinand. Pacat!!! Pe dinafara arata foarte bine.
Eu nu mi-am petrecut nici un sejur la acest hotel, dar am fost in citeva rinduri la terasa. In spatele hotelului este gradina frumos amenajata intr-o mica padurice, pe un deal... cu caderi de apa, un mic piriu curge printre pomi,
cu felinare si luminari aprinse seara pe alei. Sunt si citeva balansoare care te imbie la un mic popas. Mesele si scaunele sunt din lemn, in stil rustic aplasate la destul de mare distanta una de alta. Saracii ospatari au de urcat si coborit destule trepte si cu platourile in mina nu prea este confortabil pentru ei. Si totusi... si ca turist iti trebuie ceva timp sa ajungi pina la masa cea mai de sus, daca doresti sa admiri privelistea de acolo.
Mincarea a fost buna, preturile accesibile. Am mers de fiecare data cu placere la restaurantul hotelului Ferdinand.
Am sa atasez si citeva poze de acolo.
Am mai fost si anul trecut la Herculane, in aceeasi perioada. Ne-am cazat la pensiunea ,,Jojo". Multumita in raport cu pretul platit: 50 lei/noapte. De data aceasta am castigat un voucher la o agentie de turism. Asa ca, am ales o locatie mai cu pretentii. Poate ca pretentiile mele sunt prea ridicate! Poate ca obisnuiesc sa compar locatiile de la noi cu cele in care am fost in strainatate... (Am stat 5 zile la Hotel Aurelius din Roma cu 105 euro, 2 persoane, mic dejun inclus, hotel de 4*.)
Am facut si poze, dar lucrurile s-au schimbat de cand e ,,criza": gata cu felinare, lumanari etc. Pozele se fac doar ziua, seara e bezna totala, nici macar un bec pe terasa. Am sa atasez si poze in zilele urmatoare.
Multumesc pentru incurajare!
Eu in august am fost la Herculane. Gradina este dechisa doar in perioada calda a anului. Sigur ca acum nu mai sta nimeni in gradina si nu se mai justifica aprinderea felinarelor si a luminarilor.
E trist ca la Herculane nu s-a vrut sa se faca investitii, zona fiind de o frumusete deosebita. In mare parte turistii care vin acolo, sunt pensionari care vin la tratament prin programe sociale cu preturi destul de mici si care nu pot avea mari pretentii, dar in schimb pentru cei care platesc integral si pretentiile sunt pe masura pretului.
Sa mentionam si adresa oficiala de internet:
- Dec.2019 Hotel Ferdinand un loc obligatoriu de EVITAT — scris în 05.12.19 de Evily din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Oct.2018 Preturi mari, conditii mediocre — scris în 07.11.18 de DeuxEx din TâRGU JIU - nu recomandă
- Jun.2018 NU recomand!!! — scris în 12.06.18 de ANILU din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2018 Hotel Ferdinand Baile Herculane — scris în 30.05.18 de papalito din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Conditii de cazare neplacute — scris în 13.06.17 de viorelaana din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2016 O alegere greșită — scris în 02.05.16 de FloraR din LUGOJ - nu recomandă
- Jan.2016 Gust amar — scris în 03.02.16 de Shod din ARAD - RECOMANDĂ