Hotelul este bine amplasat. Este de forma literei U, avand piscina exterioara si interioara. Este elegant. Camerele sunt dotate conform standardului de 5 stele. Personalul a fost serviabil, cunoaste engleza, rusa, germana. Nu chiar toti, dar oricum in engleza sau rusa sigur te intelegeai cu oricare. Sau turca, bineinteles (cine stie).
In fiecare zi am avut fel de fel de programe de divertisment afara in jurul piscinei sau in disco-clubul care se afla la demisol. Cred ca un sejur de 7 nopti nu este de ajuns. Masa din sistemul all-inclusive... bine preparata... din abundenta... Un lucru e periculos... sa stai aproape de mesele cu torturi, prajituri si fructe.
Plaja... din hotel treci pe langa piscina... traversezi un spatiu verde si foarte bine aranjat... si apoi printr-un mic tunel... direct pe plaja... un impediment ar fi ca nu are nisip plaja... dar exista niste papucei speciali... pe care ii poti procura in prima zi. In spatele hotelului sunt munti... peisajul este nemaipomenit... daca te duci vreo 200 m in larg ai o panorama. excelenta.
Turisti... multi rusi, olandezi si nordici (suedia, norvegia). Din Romania a fost decat grupul nostru de 6+2, am mai avut ceva turisti de prin Kosovo, Kazahstan, Germania etc.
Asa cum scrie pe situ-ul hotelului, odata poti face rezervare la restaurantul ''a la carte'' si poti opta pentru meniu turcesc, chinezesc sau italian. Fara plata. Daca doresti din nou, platesti.
Daca vrei sa inchiriezi o masina, exista o persona la receptie care te ajuta si iti aduce o firma in cateva minute. Eu am inchiriat un Hyundai Accent cu 40 de euro /zi, ca sa ma duc pna in Belek, sa studiez imprejurimile.
Hotelul este aproape de centrul orasului Kemer, asta pentru doritorii de suvenire, turkish delight si alte alea....
Apa marii...nemaipomenit de calda..poti face si noaptea baie fara mari eforturi...
In vecinatatea hotelului nu mai mult de 400 de m..este un club, AURA Club...e bine...6 euro/ sticla de bere Efes la 0,33 cl., sticla de whisky trece de 200 de euro... noi am mers intr-o seara cu un reprezentatn al hotelului..a venit un DJ din Rusia, DJ Meg..tipul a mixat bine...fete multe...berea se scurgea repede...banii se imputinau....
Trimis de Ilie Nicolae in 17.09.09 19:04:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: In Antalya oras, dar nu recomand la nimeni in oras.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ilie Nicolae); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.60272010 N, 30.56588820 E - CONFIRMATE
Pai cred si eu la 6e/bere si 200e/sticla de whisky se imputinau banii vazand cu ochii. Nici in Confederatia Helvetica nu am dat in varful muntelui atata banet pe o bere (dar am dat pe o sticlutza de vodca de 50ml, ca inghetasem).
Da si noua ni s-a parut scump, dar am zis bai e vacanta... dar ne-am inmuiat cand ne-au povestiti niste Kosovari, ca in clubul hotelului Marmaris/Grecia... au dat pe o bere 20 USD...
Intr-adevar sticlutele alea de whisky de 50 ml... sunt 4,00 sau 4,50 euro/buc. Scump intr-adevar, dar si in Duty free erau 2,50 Euro. In schimb sunt foarte practice, le poti manevra f. usor...
- Sep.2016 Cu bune si rele... dar de 4stele! — scris în 19.09.16 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Placut, civilizat... un concediu reusit — scris în 02.09.16 de gerani din IASI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 O oaza de liniste — scris în 22.06.16 de ramonaV din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Un concediu de vis — scris în 26.04.12 de vera77 din REDIU, NEAMT - RECOMANDĂ
- Jun.2010 M-as mai duce oricind — scris în 10.09.10 de ansi din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Superb — scris în 16.09.09 de daddyxtc din BUCURESTI - RECOMANDĂ