Recomandarea mea este ca inainte de a vizita orice tará sá incercám sá strangem cat mai multe informatii.
Este recomandabil ca atunci cand intentionati sá iesiti peste hotare sá cunoasteti moneda de platá, cursul la zi (pe site-ul oricárei bánci din Romania... se poate gási schimbul valutar.
Incá un Lucru Important dotati-vá cu bani márunti Parcárile, Wc, Automatele unde puteti achizitiona Bilete de Metro, Bilete de Autobuz, Automatele de Cafea si Sucuri SE PLÁTESC NUMAI CU MONEDE.
In toate centrele comerciale, benzinárii se acceptá plata cu Card-ul Bancar -Master-Card, Visa, Ammerican Expres. Plátile cu card-ul sunt sigure si scututite de taxe si se calculeazá la cursul din ziua respectivá stabilit de Banca Nationalá a Romaniei
Detalii pe *******
Trimis de Bgabi* in 15.07.10 17:26:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bgabi*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Păi şi tu ai fost acolo ?
Review-ul tău, despre mărunţiş, era bun ca ecou la unul din multele şi frumoasele review-uri de până acum.
De ce nu vrei sa repostezi acele informatii si aici, fara a face reclama acelui site?
Cred ca mult mai util ar fi sa scrii aici informatii precum cele din review-ul tau, dar fara a mai face trimiteri catre acel site, pentru care exista un interes mai mult decat evident.
Pana atunci invalidez acest review deoarece notele exprimate si titlul impresiilor nu sunt in acord cu informatiile din review ...sau invers. Va ramane totusi pe site, poate autorul aduce intre timp completari utile, moment in care isi va intra in toate drepturile.
părerea mea: acest text ar fi trebuit publicat mai bine pe forum, în (topicul) deja existent...
BUNÁ ZIUA SUNT DIN INTAMPLARE ADIMISTRATORUL ACESTUI SITE SI CONSIDER CÁ MULTÁ LUME SE AVENTUREAZÁ IN STRÁINÁTATE ASA FÁRÁ NICI O LIPSÁ ELEMENTARÁ DE INFORMATIE.
JUMÁTATE DIN ZIUA DE LUCRU MÁ OCUP CU REZOLVAREA ACESTOR PROBLEME
CU STIMÁ: BÉLTEKI GABRIELA
http: //www. inforutier. eoldal. hu/oldal/contact
Da merg mult acolo locuiesc aproape, si acolo merg sá má delectez. E drept acum mai putin am suferit un accident si páná la sf lunii august am piciorul in gips. O zi buná Bélteki Gabriela
@BGaby, aşa ca de la Moderator la Admin: recomandarea mea este să iei legătura cu Adminul acestui site (sunt destule metode explicite de contact direct) şi să propui o eventuală colaborare. Dar specificul site-ului nostru este de impresii turistice; discuţii (hai să le numim) "periferice" e bine să fie scrise pe forumul ataşat, (vezi linkul postat de un membru, mai sus). De aceea ţi s-a spus că e posibil să ştergem acest articol.
Nu conţinutul deranjează, ci modul de intrare şi locul postării.
Mulţumim pentru înţelegere,
- Sep.2013 Vacanta Ungaria — scris în 04.10.13 de Nicu din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2012 De la Bucuresti la Gyor intr-o zi — scris în 26.04.12 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2010 Ungaria — excursie reușită — scris în 27.02.17 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Cot la cot cu Cotul Dunării, explorând fragmente din peisajul și cultura ungară — scris în 18.04.12 de mariana.olaru din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Marathon in Ungaria — scris în 05.02.10 de ionescunic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Peripetii prin Ungaria — scris în 13.07.10 de Simonaaa* din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2001 Un popor civilizat care se raporteaza la tarile vestice - Cazare la rude — scris în 10.08.10 de antalgbr din BUCURESTI - RECOMANDĂ