Excursie opțională privată la Luxor
Am fost in Egipt in Hurghada 2 săptămâni in Iulie și am ales ca excursie Opțională Luxor.
După ce am citit multe review-uri pe internet am aflat de aflat de agenția lui Amir si fiindcă am văzut toate review-urile pozitive am zis sa merg și eu cu el. Pentru al contacta îl găsiți pe Facebook scriind “shahin tours Hurghada” . Acolo se găsește numărul lui de wapp.
I-am scris pe whatsapp și a răspuns f repede exact cum a spus toată lumea. Deși el are mulți clienți mereu își face timp pentru tine și ai impresia ca ești singurul. I-am spus ca as vrea o excursie privată la Luxor pentru o persoana și a spus ca este posibil și mi-a dat mai multe detalii despre aceasta.
Totul a fost așa cum mi-a spus dansul. Pentru excursie am plătit cu câteva zile înainte. Amir a fost f amabil și a venit la hotel cu mașina si m-a dus pana la agenție si apoi înapoi la hotel.
Plecarea la Luxor a fost la 5 dimineața si am plecat cu o mașina comfortabila împreuna cu ghidul si șoferul. Ghidul a fost minunat și f bine pregătit așa cum mi- a zis Amir.
Pe parcursul drumului mi-a povestit despre stilul de viața egiptean și multe altele. In Luxor am vizitat templul Hatshepsut, Templul Karnak, valea regilor, Coloses Memnon si fabrica de alabastru.
Sincer recomand excursia privată chiar daca este mai scumpă deoarece este mult mai comfortabil și faptul ca ești doar tu împreuna cu ghidul face o mare diferenta.
A fost o excursie minunata și asta doar mulțumită lui Amir. Va spun sincer sa apelați la el pentru excursii pentru ca nu veți fi dezamăgiți. F amabil și profesional.
Trimis de ux126814 in 19.08.22 20:29:03
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux126814); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux126814: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =108925&hid=566.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux126814 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Buna ziua! Cat a costat excursia la Luxor si cate persoane ati fost? Multumesc!
- Feb.2024 Excursie Luxor (2) — scris în 17.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Excursie Luxor (1) — scris în 14.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu recomand agenția RA - excursii în Egypt — scris în 02.08.21 de ux121501 din -
- May.2021 2021 - Excursia la Luxor - Karnak, Hatsepsut, Valea Regilor si Banana Island — scris în 10.08.21 de PovesteaYT din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Obiective minunate, gazde oribile — scris în 17.05.21 de ux119663 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Luxor si Valea Regilor — cum sa nu iei teapa in Egipt // part 2 — scris în 06.08.19 de Ode19 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- May.2019 Luxor si Karnak — scris în 30.05.19 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ