Primul hotel dintr-o tara araba in care am stat.
Este foarte bine pozitionat,cred ca cel ami bine pozitionat dintre toate hotelurile ce apar in ofertele celor 3 tour-operatori:BestReisen,Tunisiana si Kartago. E foarte aproape de bazar,in 10 minute ajungi pe jos,peste drum sunt magazine,supermarket,telefon public,banca ....de toate. Camerele sunt ok,nu spectaculoase,fara frigider si fara tv. Frigiderul se poate inchiria de le receptie,iar tv cred ca este o timpenie in vacanta si in plus la ce sa te uiti? ca au numai canale in araba.
Plaja este publica,intre hotel si plaja exista o strada.Sezlongurile si umbrelele de soare se inchiriaza contra cost,plaja nu e f.curata,dar as zice ca e mult mai curata ca la noi.
In afara de pozitionarea excelenta pot sa spun ca mincarea mi s-a parut fff.buna spre deosebire de alte hoteluri din tari arabe pe unde am mai umblat.
Este situat in aceeasi curte cu El Hana Residence de 4 stele si au pisicna comuna. Puteti opta f.bine si pt.acest hotel,eu nu am mai gasit locuri si eram presata de timp cu cautarile.
Acest hotel apare in oferta celor de la Best Reisen(cu care am fost eu),dar si la Kartago(de ei nu am auzit lucruri prea bune)
Cam asta ar fi de zis,in concluzie merita in special pt.faptul ca e situat central.
Trimis de Angelinne in 11.01.08 00:35:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Angelinne); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.83944400 N, 10.63250000 E - neconfirmate încă
- Jul.2009 Vacanta la El Hana Beach — scris în 27.07.09 de AIM din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2009 Visul s-a spulberat cind am ajuns acolo — scris în 02.06.10 de nicole din BISTRITA - nu recomandă
- Aug.2008 Sejur OK — scris în 10.07.09 de bicu 2009 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2008 Asa si asa.. — scris în 04.04.08 de crisedy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2007 A fost minunat — scris în 16.06.08 de auriciu din RO - RECOMANDĂ
- May.2006 O vacanta placuta — scris în 24.10.09 de bryana din BACAU - RECOMANDĂ