Dolomiti si pasuri
Despre Dolomiti as putea sa va spun multe dar cuvintele nu-si au rostul, totul este la superlativ incepand cu drumurile de acces, telescaune, telecabine, restaurante, refugii la orice altitudine mergi, trasee mai usoare sau mai grele, timp sa ai si apoi urmeaza frumusetea muntilor si multa, multa lume care inca mai doreste aer curat, miscare si liniste si nu in ultimul rand pasuri inguste care te duc in orice directie.
Trimis de mariana in 03.10.09 19:04:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: florenta, torino, milano, san remo genova, liguria, venetia, pisa......
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ati vazut mult, mult mai mult decat mine, ma bucur pentru dumneavoastra. Va mai dau un "tip", cum spun americanii: pe linga cei mai frumosi munti, Italia mai are si cele mai frumoase plaje - in Sardinia, asta in cazul in care va intereseaza; Corsica de asemenea, doar am trecut prin ea, dar o excursie care sa le combine pe amandoua ar fi o idee pentru un viitor concediu!
Cristian, multumesc, Sardinia am inteles ca este foarte scumpa dar ramane pe aceeasi lista cu Roma.
In vara am fost in St. Moritz, cu greu am stat 2 zile, cazarile te omoara dealtfel nici Italia nu-i departe, sub 100 euro greu gasesti loc, iar rezervarile sunt loterie, anul trecut am patit-o in Chamonix urat de tot.
Speram sa avem sanatate si incet, incet sa vedem cat mai mult.
Multumesc inca odata.
Este scump doar pe Costa Smeralda (un fel de Monte Carlo), in rest preturile nu difera de restul Italiei. La particulari o casa pentru 4/8 persoane intre 120 / 250 pe saptamana (asta in Valledoria, in nordul insulei). Eu am stat intr-o casa de 4 camere cu 200 euro/saptamana/intreg imobilul, casa splendida complet utilata, inconjurata de leandri si piersici -- culegeti cate vreti ne-a spus proprietarul, am facut cateva borcane cu dulceata. In rest aprovizionare la supermarket, si de cateva ori la restaurant, cu preturi absolut normale!
este doar o propunere :
O propunere care imi place cum suna - chiar la propriu , asa ca am adoptat-o si am adaugat melodia propusa de cristian. Mariana, tu ce spui?
domnilor, multumesc de alegerea melodiilor si scuze ca nu am raspuns imediat, am fost in spital cu Gordana la a doua operatie, sa scoatem tija si las la aprecierea dv. sa alegeti in continuare ce credeti de cuvinta, mie o sa-mi placa.
- Jun.2023 Solstițiul de vară în Gura de Rai din Alpii Dolomiți — scris în 01.04.24 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Electric trip in Dolomiti — scris în 01.01.23 de scoty din RO - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dolomiții! [zona Val di Fassa] — scris în 03.11.19 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Peisaje magnifice din Dolomiți — scris în 04.11.19 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cele mai frumoase lacuri din Dolomiti — scris în 30.10.19 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Suflet artistic in Cibiana di Cadore — scris în 23.07.19 de hugovictor din VENEZIA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Dolomiti, locul unde italienii devin nemti si se numesc ladini! — scris în 19.09.16 de scoty din RO - RECOMANDĂ