Dolomiti - Tofana di Mezzo
Din Cortina, de langa stadionul de gheata (patinuar) se se poate urca pe Tofana di Mezzo la 3244 m, biletul costa 22 euro dus-intors. Tot traseul este foarte frumos si se pot face mici escaladari.
Trimis de mariana in 17.09.09 18:38:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Superbe toate fotografiile care ni le-ati oferit!
Prima data cand ne-a prezentat dl Cristian Dolomitii, am privit cu suspiciune fotografiile atasate, care erau facute de un fotograf profesionist: deh, in ziua de azi poti face si o baba de 80 sa arate de 18 cu tehnologia in domeniu, dar acum...cand revad cu ajutorul dvs. aceste minunatii...nu imi ramane decat sa fac o mare plecaciune in fata naturii, si nu in ultimul rand a turistilor care aleg aceasta destinatie!!
Daca luam in calcul ca o fotografie face cat o mie de cuvinte...personal, consider ca ne-ati prezentat o poveste lungaaa, lungaaa despre Dolomiti. Multumesc!
asa cum spune doamna Mirela pentru miile de cuvinte carora le tin locul aceste poze aveti 100 PMA de la mine.
Pe mine m-ai convins, am pus deja Dolomitii pe lista "de vazut neaparat". Sotia vrea inca de mai demult o excursie la Venetia, eu nu prea eram incantat de destinatie, dar cred ca o sa ma induplec si o sa incercam o excursie in care sa impuscam ambii iepuri: Venetia si Dolomitii. Sa speram ca la anul!
- Jun.2023 Solstițiul de vară în Gura de Rai din Alpii Dolomiți — scris în 01.04.24 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Electric trip in Dolomiti — scris în 01.01.23 de scoty din RO - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dolomiții! [zona Val di Fassa] — scris în 03.11.19 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Peisaje magnifice din Dolomiți — scris în 04.11.19 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cele mai frumoase lacuri din Dolomiti — scris în 30.10.19 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Suflet artistic in Cibiana di Cadore — scris în 23.07.19 de hugovictor din VENEZIA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Dolomiti, locul unde italienii devin nemti si se numesc ladini! — scris în 19.09.16 de scoty din RO - RECOMANDĂ