Dolomiti - Marmolada
Am plecat din Cortina prin pasul Falzarego pana la Lagazuoi, unde am facut stanga spre Malga Ciapela (cred prin pasul Fedaia, nu sunt sigura), la vreo 50km. De unde am urcat cu 3 telecabine pana la punta Roca - 3265m, unde mai era zapada - nu am putut sa ne deplasam prea departe de iesirea de la telecabina pt. ca nu ne luasem bocancii.
Privelistea a fost incantatoare, grupul Sella si Sasslungo, lacul Fedaia si varful Punta Penia 3343m.
La fel ca pe alte grupuri din Dolomiti, poti gasi un magazin de suveniruri, la urcare sau coborare, sau o terasa unde se poate manca sau bea un suc, ceai, cafea...
Trimis de mariana in 17.09.09 17:13:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
privesc toate aceste poze si realizez ca eu nu am vazut decat "nuca", pe care nu am spart-o pentru a ajunge la ceea ce este esential... "miezul"...
Pur si simplu nu am cuvinte... si cuvintele nu mai au nici un rost, palesc in fata acestui spectacol al naturii!
Foarte frumoase fotografiile. Dar peisajul face, totusi, totul, nu-i asa? Superba natura acolo.
iata ca mariana a ajuns dincolo de curcubeu !!!
in titlu scrie ca ar fi Luis Armstrong dar in mod cert aceasta nu este vocea lui !
si eu ma indoiesc sincer ca era Louis Armstrong. Asa ca am ales o alta varianta a acestei atat de potrivite melodii la impresiile Marianei, una intrepretata la saxofon de un artist drag mie, Kenny G.
E mai "rece" o idee, dar poate cu atat mai potrivita peisajului din poze
- Jun.2023 Solstițiul de vară în Gura de Rai din Alpii Dolomiți — scris în 01.04.24 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Electric trip in Dolomiti — scris în 01.01.23 de scoty din RO - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dolomiții! [zona Val di Fassa] — scris în 03.11.19 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Peisaje magnifice din Dolomiți — scris în 04.11.19 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cele mai frumoase lacuri din Dolomiti — scris în 30.10.19 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Suflet artistic in Cibiana di Cadore — scris în 23.07.19 de hugovictor din VENEZIA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Dolomiti, locul unde italienii devin nemti si se numesc ladini! — scris în 19.09.16 de scoty din RO - RECOMANDĂ