Dolomitii - o experienta de neimaginat
Recunosc ca nu eram eu prea informata despre aceasta zona insa ceea ce am vazut a depasit cu mult asteptarile mele. Este si greu sa iti imaginezi atata frumusete!!!
Am stat 6 zile in zona, atrasi de niste prieteni mai sportivi care isi luasera si bicicletele cu ei. Noi mai putin sportivi am preferat sa ne plimbam si sa admiram zona care nu poate fi descrisa in cuvinte, ceea ce natura a facut aici este uimitor, cum este uimitor si dezvolatarea zonei facuta prin grija oamenilor, pe care noi romanii nu prea o cunoastem. La fel pentru cei pasionati de fotografii si drumeti pe munte este un paradis. Oricum ai fi insa, peisajul iti taie suflarea.
Vizitati Rocca Pietore de-a lungul ghetarului Marmolada, orasele mici Alleghe, Falcade, Auronzo. Si nu poti spune ca ai fost acolo daca nu treci si prin Cortina d Ampezzo, un orasel inconjurat de munti ce reflecta mai bine ca orice alt sat/oras specificul zonei
Trimis de alecsia in 12.08.10 16:43:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alecsia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2023 Solstițiul de vară în Gura de Rai din Alpii Dolomiți — scris în 01.04.24 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Electric trip in Dolomiti — scris în 01.01.23 de scoty din RO - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dolomiții! [zona Val di Fassa] — scris în 03.11.19 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Peisaje magnifice din Dolomiți — scris în 04.11.19 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cele mai frumoase lacuri din Dolomiti — scris în 30.10.19 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Suflet artistic in Cibiana di Cadore — scris în 23.07.19 de hugovictor din VENEZIA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Dolomiti, locul unde italienii devin nemti si se numesc ladini! — scris în 19.09.16 de scoty din RO - RECOMANDĂ