ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.07.2009
PLAJA şi MAREA:
DISTRACŢ. / RELAXARE:
Mulțumit, aproape încântat
TIPĂREȘTE
Cel mai bun raport calitate-pret.
## end review sc
Trimis de adviser in 21.07.09 11:11:11
Trimis de adviser in 21.07.09 11:11:11
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adviser); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poti sa-mi spui ceva despre hotel Pelikan?
Se platesc sezlongurile la plaja si daca in all inclusive intra si mincarea de la barul de pe plaja.
Multumesc!
Am fost recent la Royal Marina si dpua cate stiu (n-as vrea sa te induc in eroare), regimul AI e acelasi in tot complexul (Duni Royal Resort), astfel ca:
- nu se platesc sezlongurile
- gustarile dintre mese sunt incluse in AI (si sunt, normal, gratuite)
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
floreflore
Alte impresii din această RUBRICĂ – DRR Marina Beach Hotel:
- Jul.2022 Nu se merită — scris în 04.08.22 de mosupescaru din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta perfecta — scris în 04.08.21 de Roxana D.* din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Duni... am fost acolo — scris în 19.07.18 de maverick30 din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanta la superlativ — scris în 18.07.17 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Merita incercat — scris în 05.08.15 de adina2015 din VăLENII DE MUNTE [PH] - RECOMANDĂ
- Jul.2014 A doua oară la Duni — scris în 27.07.17 de dragh din MAIERU [BN] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Sejur (destul de) frumos — scris în 24.06.14 de userbusy din SIBIU - RECOMANDĂ
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie
- Solicită o ofertă personalizată