Q&A DRR Marina Beach Hotel

Întrebări și răspunsuri [19]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «DRR Marina Beach Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Drumul cel mai buntrimisă de: madalinalina - în [12.08.13 18:58:16]

    Doresc un sfat de la cei care au fost în această vară la Duni. Care este cel mai bun drum? Ştiu variantele care există, dar în fiecare an se lucreayă la ei ca şi la noi. Deci aştept mesaje de la cei care au fost recent în staţiunea Duni. Mulţumesc!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1170

    Agentia Help Traveltrimisă de: costy_ony - în [25.02.13 23:15:25]

    A calatorit cineva cu aceasta agentie? Vreau sa iau bilete la Marina Beach si nu stiu nimik despre ei. Multumesc. M-ati ajuta foarte mult daca mi-ati oferi cateva detalii.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1786

    buna ziuatrimisă de: vio_andu_gaby - în [28.01.13 10:01:27]

    am si eu o intrebare pentru cei care au fost la duni. ce diferenta este intre Junior suite si Suite? . multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1986

    programul de animatietrimisă de: floricica - în [14.01.13 14:19:56]

    M-ar interesa cum este programul de animatie (in special pentru copii) in Duni, la Marina Beach?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1337

    Sunt mai multe hoteluri de stele diferite in Complexul Duni ?trimisă de: justelenah - în [04.01.13 10:01:20]

    Eu din ce am citit aici, inteleg ca sunt mai multe spatii de cazare / hoteluri si vile in acelasi complex? Ma ajuta cineva sa inteleg cum sunt clasificate? Se mananca in acelasi loc si toti turistii au acelasi servicii inafara de spatiul de cazare? Eventual ce recomandati sa fie mai liniste (merg cu un bebe de 1 an) si sa fie mai ieftin. Ai gratuite si bauturile din import in complex? Ce presupune all inclusive in Duni? Multumesc.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2921

    Informatii despre plaja si piscinatrimisă de: dac - în [09.11.12 18:39:30]

    Buna seara, Va rog, cei care a-ti fost la acest hotel, sa spuneti cum este piscina (adincime, suprafata) si daca sezlongurile pe plaja sunt gratuite. De asemenea daca exista topogan pentru copii.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1309

    CARE ESTE DRUMUL CEL MAI BUN ?trimisă de: madalinalina - în [24.07.12 20:04:19]

    V-aș ruga să-mi spuneți și mie care ar fi drumul cel mai bun până la Marina Beach din Duni și dacă este vreo șmecherie la intrare. Înțeleg că se ajunge greu la hotel. Mulțumesc.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1888

    plaja........trimisă de: maria vasile* - în [13.07.12 08:06:08]

    buna! Eu am fost, pentru prima oara in Bulgaria, la hotel elena si am luat mare teapa ( 4 stele, ultra all....), va rog sa-mi recomande cineva un hotel f bun de 5 stele, dar sa fie si aproape de plaja, iubesc apa marii, nu piscina, nu conteaza statiunea. multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1404

    Dotare camera standardtrimisă de: beenthere - în [25.05.12 17:49:51]

    Buna ziua, In iulie mergem cu un bebe de 8 luni si as dori sa iau la mine mancare pasata si congelata pe care ar trebui sa o tin la congelator in camera pana la servire. Aveti idee daca in camerele standard exista frigider care sa aiba si congelator? Multumesc frumos pt informatii!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2267

    Informatiitrimisă de: madalinalina - în [21.03.12 16:06:46]

    Sunteți mai multe persoane care ați avut probleme la cazare ? (să vă trimită la un alt hotel ptr 1zi) Și mă refer la cei care au rezervare cam din martie plecare undeva la începutul lui august și prin agenții din românia. Dacă agențiile noastre nu prea dau bine în afară îmi puteți spune cum se procedează ptr cele din germania și care ar fi aceste agenții ? Răspunsul pe madalinalina.c@gmail.com
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1559

    Rugăminte maretrimisă de: madalinalina - în [21.03.12 15:17:59]

    Cu ce agenție turistică mergi la super sigur, fără probleme ptr rezervări foarte timpurii. Cât mai urgent răspunsul pe adresa de mail madalinalina.c@gmail.com deoarece aici nu se poate transmite acest lucru.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1022

    drum bulgaria - dunitrimisă de: corinacleps - în [07.03.12 14:35:34]

    Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o parere despre traseul: ostrov - varna - byala - nesebar - burgas - duni? Am auzit de la cunostinte ca ar fi drumul destul de bun si, cel mai important, evita nu stiu ce zona muntoasa, cu destul de multe serpentine si drum rau! Multumesc mult de tot!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1266

    nelamuriretrimisă de: lumi11 - în [09.06.11 07:58:15]

    Buna dimineata, V-as ruga,daca stie cineva,sa ma informati daca in acest an parcarea este cu plata si daca poti intra in resort inainte de ora 14(stiu ca,cazarea se face incepand cu ora 14) Va multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1082

    [Fără titlu]trimisă de: valis - în [10.03.11 11:02:32]

    Buna tuturor si LA MULTI ANI doamnelor. Sunt noua si beneinteles ca as dori cateva informatii. Suntem o familie cu o fetita de 11 ani si am dori sa mergem in acesta vara la Marina Beach Duni. In primul rand as dori numele unei agentii serioase, chiar si din Bucuresti (noi stam in Galati), si in al doilea rand cam in ce perioada ne recomandati sa plecam. Multumesc anticipat.
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1936

    [Fără titlu]trimisă de: costy_ony - în [12.01.11 08:27:50]

    Doresc sa merg in vacanta in Bulgaria cu baietelul meu de 11 luni in aprilie(la efectuarea calatoriei) ce documente imi sunt necesare? Mergem amandoi parintii. Trebuie trecut in pasaportul unuia dinte noi?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2159

    [Fără titlu]trimisă de: onix80* - în [13.06.10 20:16:33]

    Buna ziua, Am un prieten care este in aceeasi perioada cu mine la mare, dar la nisipuri. Poate veni cateva ore in vizita la Duni? Si la ce ora este check-in... la marina beach
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1387

    [Fără titlu]trimisă de: bianca17 - în [04.06.10 16:46:41]

    Hotelul dispune de internet wireless in camere? La ce pret? Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1445

    [Fără titlu]trimisă de: kris77 - în [25.04.10 11:48:27]

    Merg si eu la Duni la Marina Beach in iunie si vreau sa stiu daca merita. Am auzit ca e super. Mancarea e buna? Merg cu un copil mic si ma intereseaza. Prin imprejurimi ai ce vedea? Multumesc.
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1865

    [Fără titlu]trimisă de: cccjro - în [06.03.10 16:51:25]

    Am dori sa mergem cu familia in Duni, intre 10 si 20 iunie anul acesta. Stie cineva sa ne spuna daca e calda apa marii si cam cate grade are in acea perioada a anului? Si am citit printre impresii ca apa este atat de curata incat se vad pestisori la mal, este adevarat? Multumesc anticipat si pentru alte sfaturi ajutatoare! CC
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1127

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la DRR Marina Beach Hotel
    pagină generată în 0.025002002716064 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]