In ideea de a nu fi plictisitor nu repet ceea ce s-a spus deja.
Datorita lucrărilor pe podul de la Giurgiu, am ales varianta prin Călăraşi cu bacul. Programul bacului este: la fix de pe malul românesc, la şi jumatate de dincolo. Ca si cost - 20 lei (masina care include si soferul cu un pasager - copii nu plătesc) 14 min. traversarea. Drumul nu foarte aglomerat si chiar bun (fără gropi), iar pe traseu nu am întâlnit nici un echipaj de poliţie.
Marea mea dezamăgire a fost la poarta resortului când am aflat ca din cele 7 zile 2 vom fi cazati la hotel Pelican. Nu cred ca exista vreo regulă de unde si cine face rezervarea. Informându-mă şi ştiind obiceiul de dublare a rezervarilor mi-am făcut rezervarea printr-o agenţie din Germania. Cu doua zile înainte am rugat agentia să verifice telefonic dacă rezervările sunt ok si mi s-a răspuns afirmativ. Cred că decizia se face direct la poartă când văd ca avem documente româneşti si maşini înmatriculate în România.
Ţin să menţionez că la Pelican camera nu era pregatită, neaerisită iar patul suplimentar pentru copil nu exista. La baie misuna un miriapod si un paianjen (in rest camera era curataă). Din punc de vedere culinar nu am nici un reproş (nu suntem persoane pretentioase).
Odată mutaţi la Marina pot spune că e deja altceva. Camere mari, curate, aerisite.
Marea curata limpede, plaja îngrijita, curata, nisip fin.
Desi au fost toate conditiile, de la început până la sfârsit am simţit acel gust amar de umilinţă prin faptul că am fost minţit si ţinut la poartă aproape 1 oră prin faptul că nu am vrut să accept divizarea la cele 2 hotele. Dacă nu era şi fetita (6 ani) aş fi luat decizia de a mă întoarce şi renunţa la concediu.
În timpul sejurului am vorbit cu o familie care din cele 7 zile rezervate la Marina Royal au fost cazaţi toate cele 7 zile la Pelican (deci se poate şi mai rau).
În concluzie nu voi mai merge niciodată la Marina Beach (deşi copilul s-a simtit foarte bine)
Pentru orice alte informatie vă stau la dispozitie.
Trimis de spartacus1 in 17.08.11 15:42:54
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (spartacus1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@spartacus1: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Poate in masura timpului disponibil, gasesti cateva minute sa ne povestesti si despre celalalt hotel unde ai fost cazat (Pelican), ar conta mult informatiile si notele oferite pentru media hotelului.
In acelasi timp daca ai putea atasa cateva fotografii cu hotelul ar fi excelent.
@spartacus1
” Datorita lucrărilor pe podul de la Giurgiu, am ales varianta prin Călăraşi cu bacul. Programul bacului este: la fix de pe malul românesc , la şi jumatate de dincolo.
Asta chiar a fost amuzantă. Fără supărare, dar ambele maluri sunt românești. Pe la Călărași se trece cu bacul din România în România.
Recunosc că iniţial nu ştiam că celălalt mal este tot românesc si am mers în jur de 3-4 km până la punctul de frontiera, dar, când am editat impresiile ştiam acest lucru, scopul fiind de a scurta comentariile şi de a fi pe înţelesul tuturor. Deşi sunt o persoana veselă de fire nu am înteles partea amuzantă.
@spartacus1,
Aţi primit vreo compensaţie pentru cele două zile petrecute la Pelican? Pentru că preţul la acest hotel este, din ofertele pe care le-am văzut eu, cu circa 10 euro/persoană mai jos decât la Marina Beach.
- Jul.2022 Nu se merită — scris în 04.08.22 de mosupescaru din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta perfecta — scris în 04.08.21 de Roxana D.* din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Duni... am fost acolo — scris în 19.07.18 de maverick30 din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanta la superlativ — scris în 18.07.17 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Merita incercat — scris în 05.08.15 de adina2015 din VăLENII DE MUNTE [PH] - RECOMANDĂ
- Jul.2014 A doua oară la Duni — scris în 27.07.17 de dragh din MAIERU [BN] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Sejur (destul de) frumos — scris în 24.06.14 de userbusy din SIBIU - RECOMANDĂ