REZONABIL
Conform asteptarilor. Hotel foarte bun

Dupa multe cautari, studiat recenzii si recomandari pe AFA am stabilit hotelul "castigator" Marina Beach din Duni.
In schimb camera cu 2 adulti si un copil de 3 ani a fost 1434 euro, un pret bun zic eu.
Din cate am observat din simularile de pret acest hotel taxeaza copiii peste 5 ani. Si destul de serios.
Perioada sejur: 12.07.2025-19.07.2025.
De frica aglomeratiei de la podul Giurgiu-Ruse am plecat la 2 noaptea din Ploiesti, am trecut destul de repede de pod, in aproximativ 20 de minute, iar la ora 9 eram la bariera hotelului. Pentru ca am ajuns prea devreme, nu am avut voie sa intram cu masinile, asadar le-am lasat in strada unde erau multe alte masini, pe marginea drumului si am pornit in plimbare pe plaja sa cunoastem un pic zona.
La ora 11⁰⁰ am facut check in ul, iar norocul era de partea noastra, au plecat 3 masini din parcarea hotelului, iar noi aveam nevoie chiar de 3 locuri.
Daca nu aveai loc in parcarea Marina beach, aveai extrem de multe locuri peste drum, iar ei iti asigurau transportul bagajelor cu masinuta hotelului.
La ora 14⁰⁰ au spus ca vom primi camera si asa s-a intamplat.
In prima zi am intrat cu masa de pranz, iar in ultima am iesit cu micul dejun.
Dupa cateva zile de stat acolo mi-am dat seama ca gradul de ocupare al hotelului era destul de mic. Nu stiu cu exactitate, dar nu stiu daca erau ocupate mai mult de 50-60 % din camere.
Camera.
Spatioasa si curata. Cand intrai, pe partea dreapta avea un cuier si oglinda, care se continua cu un dulap mare, incapator, unde gaseai si seiful (contra cost, 10 leva pe zi).
Pe partea stanga era baia, destul de mare, curata, cu dotarile necesare. Despre consumabilele din baie citisem inainte ca nu sunt grozave si mi-am luat de casa pe ale mele. Nu m-a deranjat aspectul acesta.
Eu preferam sa avem baie cu dus, dar a fost cu cada. Nu stiu daca sunt camere si cu dus. Din cele 4 pe care le-am avut noi au fost toate cu cada. Dar a fost ok si asa.
Balconul era dotat cu o masa, 2 scaune si uscator pentru rufe. Chiar daca nu am avut vedere la mare privelistea era destul de frumoasa. Cand priveai din camera simteai ca esti la munte, iar cand ieseai din hotel ajungeai la mare. :)) )
Mancarea
Din punctul meu de vedere mancarea a fost foarte buna, proaspata, gatita bine, diversificata. Aveai de toate, pentru toate gusturile. Eu nu am apucat in 8 zile sa mananc din toate felurile. Poate se mai repetau unele, dar daca vroiai sa mananci diversificat, aveai ce, aveai cum sa schimbi in fiecare zi felul de mancare.
Prajiturile au fost bune. Mai erau cateva care nu ma atrageau, gen pandispan insiropat, dar au fost destule torturi gustoase, baclava, sarailie si altele.
Inghetata era si la masa de pranz si la masa de seara. Te servea cineva la cupa. A fost buna. Cupele se puneau in cornet, dar mai veneau copii cu castroane de ciorba ca sa ia mai mult.
In hotel nu am observat prea multe familii de romani. Erau foarte multi bulgari, cehi si polonezi. Romani, nemti si alte nationalitati foarte putini.
La masa gaseai loc lejer, nu trebuia sa astepti sa termine altii. In restaurant chiar ramaneau multe mese libere. Terasa era ceva mai aglomerata.
Serviciile
Personalul hotelului a fost ok, erau atenti la nevoile turistilor, curatenia se facea zilnic in camera. Inainte de masa de pranz gaseam deja curat. Prosoapele se schimbau zilnic, lenjeria a fost schimbata o data. (Suficient pt 7 zile, nu trebuie mai des).
Distractie
Pe timpul zilei, echipa de animatie facea activitati cu turistii la piscina sau la plaja.
Intr-una din zile a fost si o petrecere pe plaja cu muzica, dans si spuma. Dragut. :)
In fiecare seara era spectacol la amfiteatru. Am fost si noi doar de 2 ori. Prima data ne-a placut mult, a fost o comedie, dar a doua oara au facut niste concursuri cu turisti si nu am stat pana la sfarsit, se plictisise copiii.
Intr-o alta seara si pentru prima data de cand a inceput sezonul au organizat beach party cu muzica buna, foc de tabara, dans, la final, dupa terminarea petrecerii au avut si un foc de artificii. A fost interesant.
Plaja
Plaja din punctul meu de vedere este un mare plus al resortului.
Este foarte lata, cu nisip fin, intrarea foarte lina in mare, mergeai destul de mult pana se adanceste apa. Este superb pt familiile cu copiii micuti.
Sezlonguri gaseai la orice ora, erau chiar si 3... 4 sezlonguri la o singura umbrela.
Distanta intre umbrele era destul de mare, nu aveai senzatia de aglomerare.
Piscina chiar pe plaja, foarte mare, cu apa calda si curata. Avea si 3 sectiuni pentru copii, de diferite adancimi.
Era si aqua parc peste drum, spre amfiteatru. Era unul pt adulti si unul pt copii. Va dati seama ca cel de copii era foarte plin. Noi am fost doar o data si pe urma ne-am lipsit. Nu ma mai incanta deloc aglomeratia.
In concluzie recomand cu drag hotelul. Daca nu va deranjeaza distanta mai mare fata de alte statiuni chiar merita drumul pana acolo.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de deeutza in 01.09.25 21:35:36
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (deeutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
@deeutza:
Felicitări pentru alegere şi pentru vacanţa reuşită!
”Nu am fost eu prea incantata de pret pt camera de 2 adulti si un copil de 7 ani (1790 euro pentru 7 nopti, AI), dar am zis ca poate nu mai cunosc eu preturile.
Bulgaria s-a mai scumpit şi ea în ultimii ani.
Sunt mulţi ani de când la Duni s-a schimbat politica referitoare la copii devenind tot mai restrictivă. Astfel, copiii beneficiază de gratuitate doar până împlinesc 6 ani. Copiii cu vârsta între 6 şi 11,99 beneficiază de o reducere de 50%, din acest motiv ai avut preţ diferit pentru cele două camere. Oricum ai avut noroc cu bunicii, deoarece altfel plăteai chiar mai mult. Cu doi copii (3 şi 7 ani) te obligau să iei Junior Suite, mai scumpă decât o dublă standard.
”Camera avea 2 paturi twin pe care le-am unit si am facut unul matrimonial. Pentru copil au avut un fotoliu extensibil. Daca iti faci planuri sa dormi cu copiii in patul matrimonial si un adult in patul suplimentar nu prea ai cum, daca esti cu kilograme mai multe.
Nu mai reţin cât de late sunt paturile la Marina Beach, dar la Marina Royal Palace ştiu sigur că se poate să doarmă mama cu doi copii chiar mai mari ca ai tăi în patul dublu/două lipite şi tatăl pe fotoliul extensibil, doar că fotoliul este extrem de inconfortabil pentru un adult mai corpolent.
”In imprejurimi nu am fost, nu stiu sa va spun ce ati putea vizita. Din cate am vazut era Sozopol la vreo 9 km distanta de Resortul Duni, unde poti sa mergi, "sa schimbi un pic peisajul. "
Păcat că nu ai vizitat Sozopolul un orăşel pitoresc aflat atât de aproape de Duni. Mie mi-a plăcut mereu să mă plimb pe acolo. Sozopol seamănă mult cu Nessebar, dar mie îmi pare mai autentic, mai puţin comercial şi mai puţin aglomerat.
@nicole33: da, suntem norocosi din punctul asta de vedere, avem noroc cu bunicii. Cred ca patul ajungea la 2 m x 2 m, era mare, doar ca sotul nu avea loc pe fotoliu ). Dar ne-am descurcat.
@deeutza: Ma bucur sa vad ca hotelul a pastrat un standard ridicat.
Pe ce drum ati mers si cum a fost si cat ati facut?
@Yoda: drumul exact nu îl stiu, pe unde ne-a dus waze ul. La dus am facut 7 ore cu statul la pod si opriri. Din Ploiesti. La intoarcere am facut mai mult deoarece fetele au rau de masina si am oprit foarte mult.
Fara opriri arata waze 6 ore.
- Jul.2022 Nu se merită — scris în 04.08.22 de mosupescaru din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta perfecta — scris în 04.08.21 de Roxana D.* din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Duni... am fost acolo — scris în 19.07.18 de maverick30 din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanta la superlativ — scris în 18.07.17 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Merita incercat — scris în 05.08.15 de adina2015 din VăLENII DE MUNTE [PH] - RECOMANDĂ
- Jul.2014 A doua oară la Duni — scris în 27.07.17 de dragh din MAIERU [BN] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Sejur (destul de) frumos — scris în 24.06.14 de userbusy din SIBIU - RECOMANDĂ