Am fost aici anul trecut, acum m-am dus din nou. Hotelul este ocupat full, chiar la începutul lunii septembrie, probabil din cauza ticketelor de vacanta de la guvern.
Din păcate, lucrurile bune de la Dorna sunt umbrite de lucrurile rele.
Camerele sunt curate, dușul nu se scurge pe langa, toaleta este curată, doamnele de curățenie te trezesc de la ora 7.30, deoarece fac zgomot pe coridor, așa că dacă vrei somn târziu, uită.
Este foarte cald aer în cameră, din păcate, aerul condiționat este îndreptat direct spre pat, astfel încât să nu puteți dormi cu el.
Mâncarea este în regulă, este ca o mâncare la cantină, găsești mereu ceva de mâncare, dar calitatea nu este excelentă, mâncarea este uneori rece, prăjiturile au același gust, cerealele pentru micul dejun nu sunt bune și sunt ieftine.
Problema apare atunci când doriți să vă așezați, deoarece mesele nu sunt suficiente pentru toată lumea, în special la ora cinei, toată lumea cere scaune sau mese, se unesc mesele intre ele pentru ca nu pot sta doua familii despartite pentru o ora si altele. Intr-o seara au fost nu stiu ce farmacisti si zici ca totul era pentru ei facut toata lumea trebuia sa asculte cum li se spune lor la multi ani non stop si alte chestii de genul. Tipul de la gratar (cel inalt) comenta tot timpul daca vroiai sa alegi o bucata de carne, intr-o zi au pus si ei un peste mai bun (dorada), dar l-au taiat in doua (mancati voi partea cu capul sa vedeti cata carne gasiti pe ea!).
Parcare = 0. Dacă doriți să parcați la recepție nu primiți nimic ci doar ca e in limita locurilor, trebuie să plătiți paznicului pentru a găsi o parcare pentru dvs.
Plaja este murdară cu mucuri de țigări, nu vei găsi niciodată loc în partea dinspre mare, chiar dacă te trezești la 7.
Un tip care a cântat câteva nopți a avut glume proaste (sunteți lent ca un motor diesel spunea la oamenii care il priveau, trist).
În general, dacă nu vă deranjează aceste lucruri, Dorna este un hotel bun, chiar și pentru copiii si familie, dar managementul trebuie sa rezolve problema mancarii reci si a calitatii unor produse, a locurilor de parcare si masa.
Trimis de comisarul in 10.09.19 08:54:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Multe altele
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (comisarul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25444400 N, 28.61972200 E - CONFIRMATE
Echilibrat review.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=96609
Urat de tot
Prea scump pentru serviciile pe care le ofera, mancare proasta, igrasie in camere, si mai rau de atat, angajatii nu inteleg ce inseamna sa fii ospitalier.
S-au purtat urat, cei de la receptie au dat dovada de totala lipsa de amabilitate si cei 7 ani de acasa in momentul in care am avut un invitat in camera pentru care am fi platit o noapte... s-au rastit, au jignit si au cerut o suma nejustificata de bani, desi pretul afisat era cu totul altul... Nu recomand, preturi mult prea mari pentru niste servicii precare.
@rodicaghiuru: Cel mai bine postezi un review la hotel cu cele intamplate, asa vor stii si altii cele intamplate, la comentarii nu stiu cati se uita.
- Aug.2022 Dezamăgită de noua Dorna — scris în 05.08.22 de Diana 17 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 O vacanta superba — scris în 16.07.21 de Criss70 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2021 La Dorna am dezvirginat all inclusivul romanesc — scris în 24.06.21 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta superba — scris în 15.11.20 de ux117955 din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Mediocru — scris în 28.06.20 de Criss70 din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2019 Hotel Dorna — mediu spre slab — scris în 22.08.19 de Scirocco din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2019 Mediocru — scris în 15.08.19 de John16 din SEGARCEA - nu recomandă