Sejurul nostru la hotel Dorna a avut loc in august, aceasta fiind singura luna in care ne puteam lua concediu. Mi-am asumat ca preturile vor fi mai mari si aglomeratia pe masura. Am pornit spre Mamaia impreuna cu copilul de 4 ani incantati insa de faptul ca ne vom bucura de soare si plaja.
Nu aveam asteptari foarte mari fiind un concediu cu buget restarns iar hotel Dorna unul de 3 stele. Ajunsi la hotel dupa un drum lung, ne-am confruntat cu problema parcarii. Parcarea hotelului este foarte mica si supraaglomerata. Dupa ceva timp de asteptare in sfarsit am reusit sa parcam.
Ne-am cazat fara probleme, imediat ce am aratat rezervarea. Camere decente dar cu mobilier invechit, in cladire veche si nu foarte bine intretinuta.
Plaja este in spatele hotelului foarte ingusta si inconjurata de cladiri, terase si betoane. Pt ca am luat demipensiune nu am avut sezlong sau umbrela dar nici spatiu foarte mult pt a sta pe nisip. Aici hotelul are un mare handicap. Nu oferta spectacole pt copii seara, doar la amiaza.
Mancare buna si destul de variata, cu posibilitatea de a manca la restaurant daca nu ai luat tot pachetul. Personal amabil. Hotelul se preteaza numai pt familii cu copii mici.
Trimis de COTIAN in 31.01.18 12:48:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotel Phoenicia Mamaia Hotel Dorna Mamaia Pensiunea Carphatia Pensiunea Viki Vartop
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (COTIAN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25444400 N, 28.61972200 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=84357
@COTIAN:
” Plaja este in spatele hotelului foarte ingusta si inconjurata de cladiri, terase si betoane. Pt ca am luat demipensiune nu am avut sezlong sau umbrela dar nici spatiu foarte mult pt a sta pe nisip. Aici hotelul are un mare handicap.
Aveți perfectă dreptate în privința plajei hotelului. Și eu consider că este înghesuită. Însă, nu înțeleg de ce nu ați mers la o altă plajă mai liberă...
Eu am cumpărat all inclusive pentru acest an pentru că am prins o ofertă bună (537 lei camera dublă pe noapte all inclusive) și chiar dacă am șezlongurile incluse în preț, intenționez să merg în altă parte dacă nu-mi va plăcea plaja lor. Văd că ați plătit un preț mare și presupun că nu ați beneficiat de early booking.
- Aug.2022 Dezamăgită de noua Dorna — scris în 05.08.22 de Diana 17 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 O vacanta superba — scris în 16.07.21 de Criss70 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2021 La Dorna am dezvirginat all inclusivul romanesc — scris în 24.06.21 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta superba — scris în 15.11.20 de ux117955 din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Mediocru — scris în 28.06.20 de Criss70 din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2019 E ok, dar e mediocru si destul de scump — scris în 10.09.19 de comisarul din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Dorna — mediu spre slab — scris în 22.08.19 de Scirocco din ORADEA - nu recomandă