Am fost anul trecut in august la acest hotel am avut AI si am fost fost multumiti. Am hotărât sa mergem si anul acesta tot AI, dar am ajus de abia in 1 septembrie.
Mi s-a parut hotelul schimbat in sensul ca desi la curatenie nu ai ce reprosa, mâncarea a fost mult mai proasta.
Daca anul trecut se organiza de exemplu seara greceasca si te serveau cu cocteiluri la intrare, caracatite si salate specifice grecesti, anul acesta seara greceasca a constat in tocanita, cartofi prajiti?! si salata de rosii cu brânză si busuioc si sos tzatiki. Nici vorba de cocktailuri sau mâncăruri mai deosebite. De altfel cam in toate zilele tocanita era nelipsita.
La meniul copiilor era servit piure de cartofi cica dar era din fulgi de cartofi.
Mancarurile mai mult prajite iar ciorbele... Te uitai cu lupa sa vezi carnea. Deci mâncarea mult mai proasta. Poate ca de aici diferența de pret de la 3700 lei cat am dat in august 2016 la 1700 lei in septembrie 2017. Poate au schimbat si bucătarul...
O alta problema: galagia infernala ce a fost dinspre restaurantul localizat lângă hotel pe toata perioada week-endului Anul trecut nu am avut probleme de acest gen. Acum nu am dormit toata noaptea. Se zguduia hotelul.
Va spun sincer daca pana acum il recomandam hotelul pot spune ca avum recomand sa fie evitat. Este tipic romanesc: Totul se raportează la bani. Dai sume mari esti tratat bine. La sume mici nu te astepta la servicii de calitate. Nici măcar la același hotel. Rusine!
Ar trebui sa specifice in oferta ca pretul reflectă calitatea serviciilor oferite in sejur.
Trimis de cristianar in 09.09.17 00:06:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia, Neptun, Oradea, Caras, Brasov, Gorj, Neamt, Sighisoara, Bucuresti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristianar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25444400 N, 28.61972200 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=81826
@cristianar:
” Am fost anul trecut in august la acest hotel am avut AI si am fost fost multumiti..... Va spun sincer daca pana acum il recomandam hotelul pot spune ca avum recomand sa fie evitat.
Inteleg ca in sezon ati fost multumiti, dar in extrasezon nu. Ar fi util sa faceti un review si despre experienta de anul trecut, ca sa intelegem care sunt diferentele.
” La 3 noaptea am solicitat la receptie daca se poate face ceva sa putem dormi ca eram in concediu si aveam nevoie de liniste. Răspunsul m-a lasat fără cuvinte. Sa sun eu la politie, dar ca oricum nu voi rezolva nimic. Si ca trebuia sa stiu condițiile de cazare cand am venit la hotel.
Anul trecut nu ati prins zi de weekend cu petrecere la restaurantul Dorna? Sau ati avut camera mai in spate si nu ajungea zgomotul pana la dvs?
Este arhicunoscuta problema cu zgomotul de la restaurantul Dorna. Cel putin pe acest site, aproape in fiecare review este mentionata problema.
Cunosc si cei de la receptie, si conducerea stie, dar nu au ce sa faca. Raspunsul celor de la receptie mi se pare foarte normal. Credeti ca sunteti primul care ar fi sunat la politie fara niciun rezultat?
@cris1982: Referitor la comentarile/intrebarile avute va pot spune ca anul trecut am avut camera tot cu vedere la piscina si ca problema cu zgomotele si muzica prea tare nu a fost si anul trecut desi am prin si atunci weekendul (poate ca nu a fost nunta in acel weekend?!)
Problema e ca nu am stiut de aceasta problema a hotelului si nu am analizat in detaliu site-urile ca sa stiu acest aspect, deoarece am facut prima data rezervare anul trecut foarte din scurt din motive personale si daca am fost multumiti mi se parea normal sa ma duc tot acolo.
Si da, nu mi s-a parut potrivit raspunsul salariatului. Am venit in concediu sa ma relaxez dupa un an de munca si stres si vroiam liniste, nu sa ascult muzica la maxim sau sa ma enervez facand reclamatii ca de asta sunt in concediu. Obligatia lor ca hotel era sa imi ofere intelegere si o solutie, chiar si prin oferirea unei camere intr-o zona linistita a hotelului sau sa imi aduca la cunostinta aceste probleme sau optiuni de cazare la momentul cazarii. Asta este parerea mea.
Cu privire la experientele anului trecut cred ca am facut deja cateva comparatii inca din comentariul prezentat initial pe site.
Ce pot adauga e ca anul trecut personalul era mult mai orientat spre client si servirea lui, alimentele erau mult mai de calitate, si gatite cu mai multa grija, asigurand gusturile diversificate ale unor clienti diferiti, inclusiv se faceau diferente intre meniul copliilor si cel al adultilor, la copii meniul era mult mai atent selectat (acum mancarea era aceeasi la toti).
Muzica si programele de diverisment inclusiv cele de pe plaja, mai bune anul trecut (acum programe mai slabe, cu persoane mai slab pregatite profesional)
Sper ca detaiile suplimentare sa va ajute mai mult acum. Multumesc.
- Aug.2022 Dezamăgită de noua Dorna — scris în 05.08.22 de Diana 17 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 O vacanta superba — scris în 16.07.21 de Criss70 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2021 La Dorna am dezvirginat all inclusivul romanesc — scris în 24.06.21 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta superba — scris în 15.11.20 de ux117955 din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Mediocru — scris în 28.06.20 de Criss70 din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2019 E ok, dar e mediocru si destul de scump — scris în 10.09.19 de comisarul din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Dorna — mediu spre slab — scris în 22.08.19 de Scirocco din ORADEA - nu recomandă