Am fost acolo nu, sunt aici... din pacate.
Cele 2 persoane care fac acele comentarii lungi de 2 pagini si lauda atat de mult hotelul va asteptati sa va credem? Ca totul totul a fost minunat? Poate vb despre alt hotel.
Si cea mai. mare problema care nu poate avea nici o scuza este sfidarea de la receptie in momentul cazarii sau dupa.
Am. avut ghinionul de a vb cu o persoana cinica, ingaafata, needucata ba chiar mai mult... si a permis sa ne jigneasca... dupa care pur si simplu ne a impus alte lucruri si conditii decat cele ce erau pe voucher pretinzand ca este o greseala nepermitandu ne nici macar sa vb.
Nu recomand acest hotel. Decat daca vreti sa va alegeti cu banii dati si o saptamana de stres pt ca am uitat sa mentionez faptul ca pe zi in orele de odihna se pune aspiratorul se rade si se vb tare... chiar azi am auzit 2 persoane ce s au plans pe hol la femeile ce fac curetenie... maine vom vedea rezultatul...
Trimis de Geo4002 in 13.06.17 02:15:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia, majestic, palas, pelican
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Geo4002); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25444400 N, 28.61972200 E - CONFIRMATE
@Geo4002: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=78242
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
Conform celor declarate în caseta tehnică sejurul s-a cam terminat. Publicăm articolul în forma actuală eventuale completări se pot aduce ulterior prin intermediul ecourilor.
În acest moment mă aflu pe plaja hotelului Dorna, o să revin cu un review după vacanța. Eu nu am avut probleme cu personalul hotelului Dorna. La recepție chiar mi s-au părut foarte politicosi, la un moment dat făceau glume cu copiii mei in timp ce noi făceam formalitățile de cazare. Că sa nu mai vorbim de faptul că ni s-a dat camera puțin înainte de 12, colegii mei fiind foarte obosiți după 815 km, chiar daca știți foarte bine că la orice hotel se dau după ora 14. O să revin cu un review. Dacă sunt doritori care vor sa afle mai multe despre acest hotel va stau la dispoziție.
”Cele 2 persoane care fac acele comentarii lungi de 2 pagini si lauda atat de mult hotelul va asteptati sa va credem?
Observ că vă legaţi în mod gratuit şi neîntemeiat de oameni, şi cu o asemenea atitudine, nu mă miră să fi procedat şi cu cei de la recepţie în acelaşi stil, astfel că s-ar justifica unele răspunsuri ale lor care nu v-au fost pe plac.
Şi eu am scris un review pozitiv despre hotel, ceea ce mă face să mă simt vizată ca făcând parte din grupul celor pe care îi învinuiţi că ar fi mincinoşi.
Ar trebui să tineţi cont de faptul că celelalte review-uri sunt mai vechi de un an şi este posibil ca lucrurile să se fi schimbat între timp, în niciun caz să-i acuzaţi pe autori că ar minţi.
”Painea veche de mirosea, ceapa si salata taiate cu cel putin o zi inainte, camera mica cu o gresie urata si dulapul plin de praf, patul suplimentar este d fapt un fotoliu varza si foarte foarte incomod, deci inutil.
Anul trecut era proaspătă pâinea, ceapa şi salata erau proaspăt tăiate, praf nu era în dulap. Mie mi s-a părut frumoasă gresia, însă gusturile nu se discută, iar pat suplimentar nu am avut deloc. Iar dacă nu mă credeţi, este strict problema dvs. !
@Linux: la orice hotel se dau acum. mai nou dupa hora 18. daca citesti pe bilet... dar peste tot se da camera inainte daca au liber... e logic... doar nu o sa te tina la receptie.
@cris1982: Lasati de dorit astia care nu ati inteles ca ma refer la acel comentariu de 5 pagini ce lauda hotelul cu detalii, nu la toate... pt ca fiecare are gusturile lui... si normal ca nu ati avut pat suplimentar... noi am. platit 70%in plus pt el pt copil si a fost hotie pe fata... aici las pozele... cu gresia si fotoliul cel frumos. Iar la receptie trebuia sa te duca capu ca sa ti dai seama sau sa faci diferenta intre sarcam si amabilitate. asa ca...
@Geo4002:
” Iar la receptie trebuia sa te duca capu ca sa ti dai seama sau sa faci diferenta intre sarcam si amabilitate.
Eu n-am sesizat niciun sarcasm la receptionere, deci n-am avut motive să mă plâng de atitudinea lor. Să înţeleg că nu prea mă duce capul?
Cu asemenea atitudine de căutător de nod în papură veţi avea mereu de suferit în concediile dvs. Eu apreciez părţile pozitive ale unui concediu, iar dacă există totuşi vreun inconvenient, trec cu vederea şi mă bucur de ceea ce este frumos. Astfel, pot spune că am avut numai concedii reuşite până acum.
- Aug.2022 Dezamăgită de noua Dorna — scris în 05.08.22 de Diana 17 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 O vacanta superba — scris în 16.07.21 de Criss70 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2021 La Dorna am dezvirginat all inclusivul romanesc — scris în 24.06.21 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta superba — scris în 15.11.20 de ux117955 din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Mediocru — scris în 28.06.20 de Criss70 din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2019 E ok, dar e mediocru si destul de scump — scris în 10.09.19 de comisarul din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Dorna — mediu spre slab — scris în 22.08.19 de Scirocco din ORADEA - nu recomandă