Am ales acest hotel ca urmare a serviciilor de all inclusive oferite, mai ales ca am fost cu un copil si doresc sa va spun ca nu mi a parut rau de alegerea facuta.
Cazarea desi se face de la orele 18.00, am reusit sa ne cazam fara probleme de pe la ora 15.00.
Parcarea hotelului nu este foarte mare dar cu "ajutorul modic" al celui de la paza am gasit un loc chiar in fata hotelului.
In ce priveste conditiile de cazare, camera pe care am avut o repartizata a fost la et. I cu vedere la strada dar nu am avut probleme cu zgomotul de afara, prosoapele erau schimbate de cite ori era nevoie, asternuturile au fost schimbate o data, curatenie in fiecare zi deci per total ok.
Masa era servita atit in restaurant cit si pe terasa hotelului de linga piscina. Este adevarat ca numarul de mese erau insuficiente raportate la numarul de turisti, iar daca doreai sa maninci exact cind deschidea restaurantul, daca nu erai iute de picior ramineai fara masa, motiv pt care nu am mers niciodata la acele ore ci un pic dupa si nu am avut probleme.
Cit priveste mincarea, aceasta a fost foarte buna si destula pt toata lumea, comentariile rautacioase despre faptul ca inghetata se servea la liber, ciorba iti era servita de personalul hotelului, gratarul se facea in timpul servirii mesei nu pot sa ma intreb decit cum ar fi fost daca la cele doua boluri cu ciorba ar fi dat buluc toata lumea precum copii la inghetata iar gratarul era preparat dinainte?
Micul dejun era in general la fel cu mici modificari dar gaseai intotdeauna oua sub diferite forme de preparare, cremwursti, mezeluri, brinzeturi, legume, fructe cereale, etc.
La prinz pe linga cele doua feluri de ciorbe de altfel bune, erau mai multe feluri de unde aveai ce sa alegi plus gratar care era servit si la cina, prajituri inghetatata fructe si nu au fost cu tiriita cel putin cind am fost noi. Bauturi autohtone, bere la dozator, tarii si sucuri la dozator.
Plaja era aproape, accesul fiind pe o straduta nicidecum intortocheata, iar acolo erau asigurate sezlonguri plus umbrela pt clientii cu all inclusive. Curatenie si pe plaja, apa calda si curata in perioada in care am fost.
In fiecare seara era program artistic pe terasa de la piscina, iar pt copii in fiecare zi diferite activitati pe linga locul de joaca destinat lor.
Desi hotelul era ocupat in majoritate de familii cu copii, pe holurile hotelului nu am intilnit galagia am intilnit o la alte hoteluri.
Per total a fost un sejur reusit si recomand acest hotel!
Trimis de popicame in 22.07.16 13:53:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (popicame); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25444400 N, 28.61972200 E - CONFIRMATE
@popicame: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=70677
- Aug.2022 Dezamăgită de noua Dorna — scris în 05.08.22 de Diana 17 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 O vacanta superba — scris în 16.07.21 de Criss70 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2021 La Dorna am dezvirginat all inclusivul romanesc — scris în 24.06.21 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta superba — scris în 15.11.20 de ux117955 din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Mediocru — scris în 28.06.20 de Criss70 din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2019 E ok, dar e mediocru si destul de scump — scris în 10.09.19 de comisarul din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Dorna — mediu spre slab — scris în 22.08.19 de Scirocco din ORADEA - nu recomandă