Am petrecut zilele libere de 1 Decembrie 2017 la această locație. Am ajuns pe 30 noiembrie la ora 16. Ne-a plăcut locația... prima impresie.
Ne-am cazat și am coborât în restaurant să luăm masa. Si iarăși impresia ă fost buna.
Ă doua zi a plouat si cum nu prea ai ce sa faci in Slănic Moldova am fost la Salina in Tg Ocna.
Dupa amiaza ne-am intors in hotel si am servit cina festivă de 1 Dec. Meniu ok. Pina acum toate bune si frumoase. Chiar eram încântați tot grupul ca am ales locația asta.
Dar ă venit ziua de luni 04 Dec si ne-am trezit dis de dimineata să ne pregătim de drum. Dar surpriză!!! Nu curge apa... asteptam o jumate de ora si daca vedem ca situația nu se schimba mergem la receptie să întrebăm ce se întîmplă... si ghici ce raspuns primim: Primăria nu ne da apa si rezervele proprii de apa s-au epuizat.
Si uite asa am luat micul dejun si pe_aici ti-e drumul.
Am plecat cu un gust amar... Pacat.
Trimis de Gabi Iliescu in 05.12.17 08:51:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLĂNIC MOLDOVA. A mai fost în/la: Bucovina
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabi Iliescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.20383800 N, 26.43669300 E - CONFIRMATE
@Gabi Iliescu: Felicitari pentru articol! Noi am fost in aceeasi perioada cazați la Dobru și am avut aceleași probleme cu dvs. ! Am mai fost cazați la ei de 2 ori-mâncare super ok, cazare ok. Pe 2 decembrie nu am avut căldură o jumate de zi, iar apa la robinet a fost maro de ne era teamă să ne spălăm pe dinți cu ea. A culminat cu lipsa apei in noaptea de 2 spre 3 decembrie, lucru ce m-a deranjat foarte tare. Voi reveni în stațiune pentru liniștea și apele minerale, voi reveni la Dobru la servesc masa, dar cu siguranță ne vom caza în altă parte. Asta e situația, păcat!
@Gabi Iliescu:
Pentru mulți dintre noi, membri AFA, hotel Dobru a însemnat o foarte frumoasă petrecere anuală AFA 2017.
Problema cu opritul apei din vina administrației locale ne-a lovit și pe noi în două locuri din țară, anul trecut, în zone turistice puternice. Asta se întămplă când cei responsabili de gestionarea localităților cheltuiesc aiurea și nu au prioritate utilitățile de bază, când se fac retrocedări aiurea, exact cum s-a întâmpat și cu izvoarele din Slănic.
Poate că nu e vina celor din hotel, rezervele de apă sunt greu de făcut în cantități mari iar forarea unui puț propriu necesită nu doar bani mulți ci o grămadă de aprobări ale căror obțineri te termină nervos, crede-mă că stau la curte și am dorit o alternativă legală la rețeaua de apă locală.
Imi pare rau pentru disconfortul creat. Apa a fost oprita de sambata. Cu rezervele proprii (peste 20 de tone) am reusit sa o ducem pana luni dimineata. Sunt alte locatii care au stat complet fara apa tot weekendul.
Tot datorita lipsei de apa s-au dat peste cap si centralele si au intrat pe avarii pana ne-am dat seama si am remediat imediat problema...
Totusi cred ca un incident de genul asta nu ar trebui sa va lase cu un gust atat de amar si sa compenseze cu momentele frumoase pe care le-ati petrecut la noi.
Va doresc sa aveti parte numai de concedii frumoase lipsite de astfel de neplaceri oriunde ati merge.
NB bogdan84 este (sau a fost) reprezentant al unității
- May.2022 O minivacanță încântătoare. Mulțumiri gazdelor deosebite — scris în 18.05.22 de Marcel-mai2022 din - RECOMANDĂ
- Mar.2022 Gazdele din inima naturii! — scris în 09.03.22 de STATE.ALEX din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Feerie in plina iarna... — scris în 02.12.20 de Mendixy din TULCEA - RECOMANDĂ
- Oct.2020 Minivacanţă reuşită — scris în 03.11.20 de cris1971 din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- Dec.2018 O locatie superba! — scris în 01.01.19 de mariuspopa69 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Dec.2017 La hotel Dobru Slanic Moldova de 1 decembrie 2017 — scris în 09.12.17 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Oct.2017 O surpriza super placuta, intr-adevar gazdele din inima naturii — scris în 10.01.18 de Aniela Tolo din VASLUI - RECOMANDĂ