Drumul a fost destul de greu, dar sejurul la Dobru SUPER FAIN, mai mergem cu siguranta. Am fost primiti foarte bine felicitari la personalul de acolo, un climat placut cu oameni ce stiu sa faca turism!
.....la momentul cand am fost acolo legat de SPA nu pot sa va spun prea multe era in renovare dar masa la restaurant f. buna specific locului datorita faptului ca era sezon rece am fost serviti in camera fara costuri supl.
personal de nota10, curatenie, camere spatioase si caldura ok.
va recomand Dobru aveti posibilitatea sa faceti comparatie odata ce ati ajuns acolo vizitand si altceva legat de oferta pe sit-uri, calitate /pret = ok
Trimis de ion iacobici in 21.10.09 11:42:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLĂNIC MOLDOVA. A mai fost în/la: Brasov
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ion iacobici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.20383800 N, 26.43669300 E - CONFIRMATE
IonIacobici: am vazut ca ai trecut la rubrica "din ce localitate sunteti" valoarea "nu".
Daca prin asta ai vrut sa spui ca nu doresti sa spui din ce localitate scrii, este okey din punctul meu de vedere.
Daca cumva nu a fost suficient de explicita intrebarea initiala (la inscrierea pe site) si doresti sa apara localitatea de unde esti (la profilul tau; de multe ori este o informatie posibil utila celorlalti utilizatori), scrie-o aici, o sa modific eu in baza de date
multumesc si eu, am modificat corespunzator rubrica "De loc din"
ps: stii, cred, ca si eu sunt timisorean -- de fapt un ardelean ce traieste de aproape 30 de ani aici in Timisoara
sunt ion iacobici va rog sa interv am facut o greseala de exprimare am scris pacut in loc de placut. ma bucur ca sunteti din timisoara
multumesc ptr colaborare,va doresc sanatate si sa auzim numai de bine la timisoara, va salut cu respect
Ma scuzati, dar cam "subtire" prezentarea. As fi vrut sa stiu mai multe, inclusiv despre conditiile de cazare, servicii, facilitati puse la dispozitia clientilor. Cum e restaurantul si cum se prezinta baza de tratament. Are piscina?
.....la momentul cand am fost acolo legat de SPA ...
Notă webmaster 11 - ecou adăugat la review
- May.2022 O minivacanță încântătoare. Mulțumiri gazdelor deosebite — scris în 18.05.22 de Marcel-mai2022 din - RECOMANDĂ
- Mar.2022 Gazdele din inima naturii! — scris în 09.03.22 de STATE.ALEX din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Feerie in plina iarna... — scris în 02.12.20 de Mendixy din TULCEA - RECOMANDĂ
- Oct.2020 Minivacanţă reuşită — scris în 03.11.20 de cris1971 din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- Dec.2018 O locatie superba! — scris în 01.01.19 de mariuspopa69 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Dec.2017 La hotel Dobru Slanic Moldova de 1 decembrie 2017 — scris în 09.12.17 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Dec.2017 România nu se dezminte — scris în 05.12.17 de Gabi Iliescu din CONSTANTA - RECOMANDĂ