Pentru inceput o sa fac o scurta prezentare pentru statiunea Chaika. (Pescarus trad. bg.). Statiunea are un aspect rural, dar nu primitiv in comparatie cu celelalte statiuni de pe litoralul bulgaresc din zona de nord. La tot pasul noul se imbina cu traditionalul. Astfel ca din balconul hotelului poti sa vezi marea, hotelurile noi cu iesire la plaja Kabakum dar si gradinile de zarzavat ale localnicilor, cu rosii uriase.
In statiune sunt izvoare termale, pe plaja sunt cateva mofete naturale unde te poti tamadui de scartaiala oaselor. Portiuni din plaja sunt clasificate Blue Flag. Aceasta are o latime apreciabila, inconvenientul pentru cei care nu stiu sa inoate este ca la intrarea in apa diferenta de nivel este cam mare. In statiune exista un parc dendrologic chiar in zona costiera frumos amenajat si ingrijit. Poti hoinarii pe stradutele inguste si sa admiri casutele pline de flori si gradinile ingrijite. In acest peisaj idilic rasar hotelurile de la 5 la 2 stele, unele cu aspect de anii '80 (bine intretinute) iar altele contemporane, chiar 2011. Multe apartamente in cladiri moderniste sunt de vanzare.
Hotelul DETELINA este un hotel cu spirit tanar. Perimetrul hotelului este delimitat, la intrare bariera si evident portar permanent. Cladirea este clasica anii 85 dar in interior totul e gingas. Receptia si lobby sunt spatioase, cu acoperisul din sticla, iti creaza impresia unei sere, in incinta fiind palmieri apreciabili. La bar e o plasma vizibila din toate unghiurile. Au internet WI-FI numai in lobby. Personalul este tanar, numai cei de pe receptie vorbesc engleza, ceilalti mai putin.
Noi am avut camera pe partea cu muntele. Frumoasa priveliste, oglinda camerei era pozitionata incat cuprindea toata panorama muntelui. Mobilierul este nou, alb, mocheta, draperii noi, balcon cu masuta si fotolii, asternuturile impecabile, curatenie s-a facut in fiecare zi. Mobilierul de pe hol are forme cubice in culori vii. Pe cazare totul e vesel. Am vizionat multe hoteluri la colegii mei bulgari si pot spune ca pe cazare Detelina e de 4 stele.
Pe restauratie situatia e mai speciala. Aici se merge pe AI light. Noi am avut demipensiune si a fost OK. Dimineata este bufet suedez cu preparate si bauturi calde, clasice. La pranz sau seara e a la carte. Se gateste foarte bine, pestele fript a ramas de pomina. Restaurantul are o terasa rustica avand deschidere spre piscina.
Pe parte de recreere in top este piscina. Este amenajata intr-o gradina superba cu chioscuri turcesti, flori si mobilier din ratan. Au si o sala de gim. Hotelul are plaja proprie cam la 500m, transferul la plaja este gratis cu microbuzul hotelului.
Segementul de turisti este compus din tineri cu aspect erudit (....) si familii tinere. Ca nationalitati: rusi, polonezi, cehi, romani. Atmosfera este placuta in hotel, nu am vazut comportamente care sa iasa din decor...
E relaxant sa petreci cateva zile aici... www.detelinahotel.com/ro
imaginile corespund
Trimis de HYUNDA-I in 22.06.11 17:10:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (HYUNDA-I); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.26328900 N, 28.02809200 E - neconfirmate încă
Adaugat pagina web in fisa tehnica a hotelului, multumiri @HYUNDA-I.
Bun review, btw, de apreciat cu atat mai mult cu cat e primul, 'spargand gheata' si pentru aceasta destinatie.
- Aug.2020 Nu este ceea ce pare. (Vacanță 4-7 august 2020) — scris în 08.08.20 de georgiana12 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2020 Vacanta Minunata, Reusita — scris în 05.07.20 de Badea Sanda din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Vacanta 100% Reușită — scris în 01.07.20 de ser23 din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Concediu la Detelina — scris în 31.08.16 de Viodi din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Un hotel OK — scris în 26.07.16 de sorindezmi din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Nisipurile de Aur la inceput de sezon (I) — scris în 15.06.15 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Servicii foarte proaste — scris în 22.08.14 de iulia_ify din BUCURESTI - nu recomandă