Cine vine in scala prinos ptr plaje supraaglomerare, skijeturi, cluburi, muzica la maximum, magazine la tot pasul, va avea o mare surpriza, in scala prinos va gasi 5 taverne, 2 supermarcketuri, 3 agentii de inchiriat auto sau scutere, dar si multa liniste, peisaje de vis, apa limpede si localnici gata mereu sa te ajute cand ai nevoie.
Noi am plecat din constanta si dupa un drum cu autocarul de aproape 18 ore pe care nu-l recomand nimanui, si unul de jumatate de ora cu feribotul am ajuns in scala prinos, hotel calipso. Hotelul este de fapt un complex de 4 vile foarte curate, cu camere mari in care se facea curatenie zilnic, cu o mica piscina, si cu o patroana nu prea zambareata dar mereu gata sa-ti dea o mana de ajutor.
Noi am ales sejur cu mic dejun inclus, nu prea variat, dar extrem de bun tinand cont de preturile practicate la tavernele din statiune. Ptr o masa fie ea de pranz sau cina nu am platit mai putin de 30 euro ptr trei persoane, fie ca am mancat cea mai buna pizza la Larous, pasticio la Zorbas, gyros pita la Andreas sau musaca la Poseidon.
Plaja am facut doar doua zile din cauza vremii, dar am gasit langa hotelul nostru o mica plaja amenajata, cu un mic loc de joaca, unde ptr o consumatie de 4 euro (o bere si un icetea) am inchiriat 3 sezlonguri ptr toata ziua, la pranz facandu-se si un gratar, unde ptr 9,75 euro de persoana am mancat o portie de souvlaki, cu salate, tzatziki, cartofi la discretie inclusi in pret. Ca excursii am optat ptr turul insulei (29 euro adulti, 5 euro copii sub 5 ani), vizitand manastirea Arhanghelul Mihail, satul panagia cu fabrica de ulei de masline si magazinul cu o mare varietate de miere de albine, situl arheologic de la aliki, plaja de la golden beach cea mai mare de pe insula.
Am mai fost pe cont propriu cu autobuzele locale in capitala insulei Limenas ptr 2 euro biletul, si in kavala cu feribotul un drum costand 4,70 euro.
Concluzia este una singura daca ajungi odata in thassos sigur iti vei sa dori sa revii cat mai repede cu putinta.
Trimis de iordache73* in 15.06.13 20:01:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Paralia, corfu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iordache73*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@iordache73: chiar dacă eşti înscris/ă de mult pe site, odată cu acest review de debut, îţi urăm bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Sperăm ca în curând să ne povesteşti şi despre hotelul la care ai stat în Skala Prinos.
Mutat, la reorganizare, în rubrica «Descoperă zona Prinos» (nou-creată, între timp, pe sait)
- Jul.2013 Skala Prinos - pour les connaisseurs — scris în 01.08.13 de diana-camelia* din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Skala Prinos — scris în 28.07.11 de maryka din GHIMBAV [BV] - RECOMANDĂ