O zona extraordinar de frumoasa
Buna ziua,
Scriu aceste impresii despre zona Umbria din Italia, deoarece este o zona foarte frumoasa, cu paduri imense, panorame mirifice.
In aceasta zona am fost la:
1. Lacul Bolsena: este un lac imens, in mijlocul cariua este o insula cu o manastire, aici se gaseste o gradina imensa de flori, unde se pot admira toate soirile de flori, aici pot spune ca "AM VAZUT RAIUL PE PAMANT"
2. Orvieto, este un mare centru istoric, si am avut ocazia acuma 2 veri sa vedem chiar si Start-ul la Giro d'Italia.
3. Assisi, este considerat ca fiind Cetatea Religiei Italiei, orasul Sf San Francesco, fondatorul calugarilor Franciscani. Un oras deosebit de frumos, cu multa incarcatura arhitecturala, este un oras doar din piatra.
4. Todi: este un oras foarte vechi, cu Cetatea veche in varful colinei sa ajungi acolo exista un ascensor, si tot in jurul cetatii este orasul vechi, unde te poti plimba sa admiri arhitectura deosebita si o panorama mirifica. Aici exista o gelaterie care se numeste Pianegiani unde am mancat cea mai buna inghetata
Trimis de ruxycio in 27.01.13 10:18:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: Roma, Numana, Misano, Forli, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ruxycio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2024 Cascata delle Marmore — scris în 15.10.24 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 Umbria noastra — scris în 20.10.24 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 La Scarzuola - complex arhitectural inedit — scris în 15.10.24 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 La aniversare, în Umbria cea verde — scris în 10.07.18 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Umbria cea surprinzatoare — In drum spre Spoleto intram in Trevi — scris în 06.09.18 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Umbria cea surprinzatoare- Orvieto, Todi si bonus Spello — scris în 31.08.18 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Umbria cea surprinzatoare - Gubbio și Perugia — scris în 15.08.18 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ