Villa D'Este si Fantanile Tivoli
Villa D'Este
O locatie care nu trebuie ocolita daca ajungeti la Roma. Nu este departe si merita 100% deplasarea.
Celebrele fintini de la Tivoli se regasesc in curtea interioara a vilei, oferind o adevarata desfatare ochiului si sufletului.
Fintinile cintatoare, cu toate ca au un program fix, merita toata asteptarea pentru a le putea asculta.
Nu ocoliti locatia! Este pacat!
..............................................
adaugat ulterior:
Distanta este de 35km fata de Roma, si se foloseste autoastrada A24 catre Pescara, spre est mai clar.
Intrarea era 9 Euro/pers., un tur putind fi facut in max. 2 ore.
Poze cred ca am atasat suficiente. Am peste 50 poze dar cred ca cele postate sint suficient de sugestive pentru a demonstra frumusetea locului.
Trimis de pavellaurentiu in 08.05.10 17:36:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pavellaurentiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
pavellaurentiu, din pacate informatiile din randurile postate de tine nu se pot califica pentru concurs prin urmare voi retrage punctele alocate standard de catre program, insa acestea pot fi recapatate u daca ne oferi prin intermediul ecourilor cateva informati privind distanta exacta,cum se poate ajunge acolo, pret intrare, si bineinteles cateva poze ar fi binevenite!
Salut webmaster13,
........................................
Nota. webmaster13
ecoul a fost atasat impresiilor initiale cu toate ca provine de la un user diferit,insa banuiesc ca este vorba de o familie sot/sotie.
Fotografiile sunt intr-adevar reprezentative, iar postarea mai recenta facuta de Diaura mi-a completat imaginea despre Tivoli, respectiv Vila d'Este. SUPER!
- Sep.2022 În vizită la Villa dʼEste din Tivoli — scris în 10.10.22 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Vila d”Este sau Paradisul din Tivoli — scris în 20.11.18 de ovidiuyepi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Villa d’Este din Tivoli – Arta și splendoarea grădinilor renascentiste — scris în 21.10.16 de GIN2015* din BUZăU - RECOMANDĂ
- Apr.2016 Tivoli - un oraş-muzeu — scris în 15.05.16 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Roma – Tivoli, andata e ritorno — scris în 13.02.16 de Radu Tudoran din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 VILLA D'ESTE - perla coroanei in TIVOLI — scris în 16.07.13 de eduardpetrut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Villa Gregoriana — scris în 28.09.12 de iorgulescua din BUCURESTI - RECOMANDĂ