Am calatorit in toata Grecia si nimic nu se compara cu insula Skiathos. Am fost acolo prima data in 1991 si de atunci merg in fiecare an. Inainte sa se introduca in ofertele agentiilor zborul charter spre Skiathos, era mai greu drumul (mergeam cu masina pana in Volos sau Salonic si luam ferry-boat-ul pana pe insula)
Recomand cu caldura hotelul Princess, Mandraki, Aria, La piscine art, cluburile bbc, kahlua, rock n roll cafe, suga bar iar apropos de plaje, dupa parerea mea cele mai frumose sunt Koukunaries, Agia Paraskevi, Banana. Dar, e pacat sa nu inchiriati masina si sa vizitati si plajele nepopulate din insula, peisajele sunt fantastice!
Anul acesta am luat un pachet (cazare, taxe aeroport, bilet avion) pentru doua saptamani cu 610 euro, si merita toti banii!
Daca o sa alegeti aceasta destinatie n-o sa va para rau!
Trimis de psihome in 10.07.09 21:28:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (psihome); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
imi rezerv dreptul sa sterg orice referire care mi se pare nefireasca la o agentie sau alta.
Scuze de intarziere, dar de-abia acum o saptamana m-am intors din Skiathos. Da, 610 euro de persoana.
@psihome -
Buna ziua.
Vroiam sa stiu ....
Pentru astfel de discutii folositi mesajele private va rog , in plus datele personale nu pot sa apara in calr pe acest site conform regulamentului.
- Jun.2024 Din nou in Skiathos — scris în 08.11.24 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Skiathos, plaje faine si oras plin de viata — scris în 09.07.23 de Enki din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O insula frumoasa mai ales in orasul Skiathos — scris în 09.10.22 de liviu08 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Skiatos, anul 2021 — scris în 13.09.21 de pacala_pm din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 ''Izolati'' in paradis — scris în 01.12.20 de lottee7 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Skiathos, my love — scris în 24.06.19 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Din nou Skiathos — scris în 16.08.18 de Mihagabi din CRAIOVA - RECOMANDĂ