ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 02.09.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 28.06.10
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 7 zile
familie cu copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
60.00%
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
77.50%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
  • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
  • TIMP CITIRE: 6 MIN

    Rimini - o destinaţie nerecomandată românilor

    TIPĂREȘTE URM de aici

    Ne place ca in vacanta de vara sa alegem o destinatie unde sa facem si plaje dar sa avem in apropiere obiective turistice. Pentru ca nu am niciodata in Italia am ales Rimini care se incadra in cerintele generale.

    Noi am stat la Hotel President situat in Marina Centro despre care am postat impresi anterior. Ce voi scrie in continuare sunt impresiile personale despre Rimini fara o documentare anterioara temeinica, asa cum a fost vazut un turist cu experienta medie de profesie inginer mecanic.

    Rimini este un oras statiune destul de mare inconjurat atat la sud cat si la nord de alte statiuni mai mici legate una de alta, foarte multi denumesc intreaga zona Rimini. In continuare am sa ma refer in pricipal la orasul Rimini.

    Pot spune ca orasul este format din trei zone principale: zona turistica estivala intinsa dea lungul plajei, zona istorica (centrul vechi) amplasat in centru orasului usor spre nord si orasul propiu-zis intins mult in profunzime.

    Zona turistica estivala este formata in principal din doua strazi paralele cu marea si se intinde in profunzime cam pana la calea ferata intr-un amestec cu vile personale.

    Prima strada de langa mare cuprinde hoteluri mai noi si mai inalte, majoritatea de 4 si 5* cu foarte putine magazine si terase, sunt in principal restaurantele hotelurilor. In zona Marina Centro si Bellariva ea se numeste Longomare Giusepe Victrio iar in zona San Giuliano Mare se numeste Via Ortgara (acesta putin explorata de noi).

    A doua strada este cea mai agitata, plina de hoteluri de toate categoriile, magazine, terase si gelaterii. Ea se numeste Via Regina Elena pana in Piata Marvelli iar aoi spre nord se numeste Amerigo Vespuci. Pe aceasta strada se afla si super market Conad care are magarine si in restul orasului. Magazinele din aceasta zona au in general produse ieftine (articole de plaje, confectii, incaltaminte, bijuterii, etc) fabricate in China si foarte putine in Italia dar de firme necunoscute. Multe din magazine apartin arabilor. Noua nu ne-a placut acesta zona. Cred ca exista maxim 3 magazine de firma. Pe aceasta strada predomina hoteluri mai vechi de 4 etaje, bineinteles mai sunt cateva exceptii.

    In zona Rimini am intalnit cea mai extinsa plaja din Europa. Aceasta este formata din mai multe plaje alaturate care poarta un numar si un nume. Hotelul nostru era arondat la plaja 39 Carlo. In zona Marina Centro nu era o plaja libera, totul era cu umbrele si sezlonguri. Hotelul nostru a avut sezlonguri incluse in pret amplasate cam la mijlocul plajei. In zona noastra sezlongurile costau 10 E/zi si se putea rezerva pe intraga perioada.

    Noi primeam la solicitare un bon de la hotel in fiecare zi si baieti de la plajea ne repartizau in functie de ora si decat de simpatici eram pentru ei o pereche de sezlonguri mai aproape sau mai departe de mare. Aceasta se intindea pe o adancime de aprox. 70 m. Apoi urma spre mare cam pe adancime de 30m zona Vip de sezlonguri amplasate mult mai distantat. Nu stiu cat costau. Apoi urma o zona libera langa mare, dar existau panouri care te anuntau ca nu este o zona libera (aprox. 10 m). Boierii din zona Vip puteau solicitau mutarea sezlongurilor in aceasta zona dar fara umbrele.

    Fiecare plaja are o alee centrala cu dale din beton. O ciudetenie este orientarea sezlongurilor care sunt paralele cu marea nu perpendiculare pe plaje cum am intalnit pe alte plaje. Umbrelele sunt montate fix pe plaje, nu pot fi mutate si sunt numerotate. Sezlongurile sunt cu cadru de aluminiu si ca originalitate au in zona capului o mica copertina articulata.

    Plaja are si o zona pentru caini.

    Nisipul foarte fin atat pe plaja cat si pe fundul marii. Apa crestea foarte incet, apreciez ca ajunge la o adancime de 1.5 m dupa aprox. 50 m. Dimineata era putin rece iar dupa ora 17 se incalzea. Culoarea apei este asemanatoare cu cea de la noi, departe de culoarea marilor din Grecia si datorita nisipului fin se tulbura destul de repede. Pesti am vazut foarte putini si numai dimineata cand apa era limpide. Asa este in viata este greu sa le ai pe toate.

    Fiecare plaja are cabine pentru schimb, dusuri, restaurant, toalete cu plata si aparate pentru gimnastica. Cred ca plaja 39 are pe ambele zone peste 200 de umbrele dar in mare nu era aglomeratie poate datorita cresterii line a nivelului apei. In concluzie pot spune ca plaja este punctul forte al statiuni, foarte bine organizata si civilizata.

    Centru istoric este dupa noi pe primul loc in Rimini. Aici este alta lume pentru ca aici vin turisti adevarati si nu simti agitatia zonei estivale. Poti ajunge pe jos fie cu autobuzul11. Aici gasesti terase elegante, gelaterii si magazine de firme renumite dar parca mai scumpe ca la noi. Desi toate afisau reduceri cred ca este tehnica comerciala ca la noi, un pret mare care este redus la pretul normal.

    Nu mai enumar obiectivele turistice pentru ca se vad in fotagrafiile atasate si deja am scris cam mult. Am trecut prin cateva parcuri care nu sunt ceva deosebit, copaci cu alei asfaltate, banci, cateva statui, iarba uscata si fara flori. Departe de parcurile din Lille sau Mallorca.

    Orasul propiu-zis sau zona rezidentiala cuprinde vile, blocuri, cladiri de birouri, mici fabrici si am vazut un bloc turn. Cred ca nu exista cartiere mari de blocuri cum sunt la noi. Am observat o retea vasta de autobuze pentru transportul in comun.

    In zona estivala si in centrul vechi exista puncte de informare turistica.

    Turisti au fost in majoritate rusi si italieni. Nu mi-a venit sa cred ca urmasi lui Cezar au ajuns sclavii rusilor. Peste tot in hoteluri, magazine, restaurante si plaja se vorbea limba rusa. Am vazut magazine de firma cu anunturi scrise pe vitrine (geam) in limba rusa. Majoritatea aveau angajati din fostele republici sovietice inclusiv Moldova si Transnistria.

    Turisti rusi primeau cele mai bune camere in hoteluri, erau serviti cu promtitudine in restaurante si magazine, paraseau hotelul la ce ora doreau la plecare, se faceau glume cu ei, primeau explicatii amanuntite, cum spun eu erau gadilati intre coarne intr-un mod deranjant pentru restul turistilor.

    Noi romani suntem usor discriminati. Toti vanzatorii cand auzeau de Romania ne abandonau. Cred ca noi romani suntem totusi clenti pretentiosi care nu cumparam orice si la orice pret. Alti ne urmareau cu atentie sa nu fim hoti. Daca cautai sa intalnesti turisti romani intrai intr-un magazin de firma indeosebi outlet.

    Pe plaja era un vanzator de articole estivale ieftine care pur si simplu a impins-o pe sotia mea afara din zona sa cand a auzit ca este din Romania. Acesta jignire extrema ne-a facut sa nu mai revenim in Rimini. Mentionez ca sotia este o doamna din aceiasi categorie de varsta cu mine care avea pe ea un costum de baie de calitate. Toti se adresau direct in limba rusa sau italiana (daca se inselau poate datorita aspectului), daca nu sesizau accentul italian imediat erai luat pe ruseste.

    Nicaieri in Europa nu am confundati cu rusi, inclusiv in Bulgaria. In zona turistica nu se vorbea limba franceza si limba germana, desi am intalnit cateva familii de germani. In schimb la terase, hoteluri si unele magazine se vorbea destul de bine limba engleza.

    Recunosc ca in Paralia Katerini este o patrie a romanilor dar numai in anumite zone, aici este poate cel mai divers spatiu multicultural din Europa estivala, practic se vorbesc toate limbile europei. Aici ghizi locali sunt din Romania si nu din Basarabia ca in Rimini.

    Majoritatea turistilor apartineau clasei de mijloc indiferent de nationalitate iar pe faleaza am intalnit multi pensionari italieni care cred ca locuiau in hotelurile de 2 si 3* existente in numar mare in profunzimea zonei estivale. Nu pareau niste pensionari bogati dar parca aveau o parere mai buna despre romani decat restul italienilor.

    Preturile la terase sunt mult mai mari decat in Grecia si sunt inselatoare, deoarece la plata apare Coperta-Servire intre 3-4 E, indiferent de valoarea consumatiei. Am auzit ca in restaurantele mari este dublu. Noi am avut demipensiune si la pranz mancam la terase normale. Cine doreste preturi poate sa ma intrebe. Spre deosebire de Grecia in Rimini nu primeai nimic din partea casei.

    Noi nu vom mai reveni in Rimini pentru ca nu ne-a placut aglomeratia si modul in care sunt tratati turisti romani si poate nici nu voi recomanda cu entuziasm aceasta statiune prietenilor apropiati.

    Ca plaja si agitatie seamana cu Mamaia dar ca nivel de viata parca mai repede cu Eferie sau Costinesti, cu mentiunea ca este mult mai curata. Sa dam Cezarului ce este al Cezarului.

    Citește și CONTINUAREA aici

    [fb]
    ---
    Trimis de olteanul2010 in 02.09.17 21:52:05
    Validat / Publicat: 02.09.17 23:37:32
    INFO ADIȚIONALE
    • A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA

    VIZUALIZĂRI: 60386 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (olteanul2010); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P03 Piata Marvelli si marea vazute din hotel
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20900 PMA (din 23 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

    ECOURI la acest articol

    10 ecouri scrise, până acum

    cristina47*
    [03.09.17 00:19:18]
    »

    Merci pentru un articol sincer.

    Deci, nu ma voi duce in Rimini.

    olteanul2010AUTOR REVIEW
    [03.09.17 11:06:31]
    »

    Azi cand am recitit articolul am observat cateva greseli de gramatica si nu stiu cum le mai pot corecta. Deorece de luni merg la munca, am postat impresiile aseara foarte tarziu cand am fost obosit. Imi cer scuze pentru greselile de gramatica.

    abancor
    [03.09.17 11:06:55]
    »

    Șezlongurile sînt așezate pe direcția nord-sud, cel mai logic cu putință, astfel încît să nu fie nevoie de prea mult balet ca să ai umbră toată ziua. Dacă plaja era orientată spre nord sau spre sud, șezlongurile ar fi fost cu fața la mare.

    Românii sînt confundați la prima vedere cu rușii din cauza „da”-ului nostru autentic slav. Și a sonorității limbii, care e apropiată tot de limbile slave. Probabil mai puțin în țările slave, care știu cum sună rusa.

    Așa aș descrie și eu Rimini, și de altfel aproape orice stațiune mare italiană - ca Mamaia sau Eforie. De altfel, o stațiune normală, pentru toate clasele, unde turiștii vin să stea la soare, să facă baie, să mănînce o înghețată, să se dea în vreo comedie în parcul de distracții, să cumpere papuci și eșarfe de la magazine deschise tîrziu în noapte etc. Bine, ca să fim corecți, ar trebui să inversăm comparația, Mamaia și Eforie sînt ca Rimini, că totuși aici s-a cam „inventat” turismul litoral așa cum îl știm astăzi.

    danaeldreny*
    [03.09.17 12:47:18]
    »

    Da' pozele's frumoase… Români de ce nu?

    “Nu mi-a venit sa cred ca urmasi lui Cezar au ajuns sclavii rusilor. “

    Da' de ce nu? Istoria ne învață multe și dacă unii sunt boieri într-o vreme, în timp, obligatoriu lucrurile se echilibrează. Oricum, timpul este o noțiune relativă… Istoria ne-a arătat nenumărate astfel de exemple…

    Aha, am înțeles de ce nu români.

    Bine, nu voi merge…

    cristina47*
    [03.09.17 14:07:36]
    »

    @danaeldreny: Si pe Costa Brava era plin de rusi, si la birourile de schimb valutar, rubla era esentiala. Cred ca au cumparat si ceva hoeluri pe-acolo.

    La Madrid, am observat ca "rusii" nu s-ar baga la munci pe care le fac romanii. Ei sunt mai cu pretentii, draga doamne... Mafia hostalurilor este a lor. Inchiriaza si pe regim de ora, si ma indoiesc ca patronul stie acest lucru; chitante nu dau, si-si aduc acolo sa locuiasca si mama, si sora, si fratele, si catel, si purcel.

    Nu sunt eu xenofoba, dar nici nu ma omor dupa rusi.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    RoxanaGRS
    [04.09.17 13:39:51]
    »

    Eu nu aș alege Rimini pentru mers la plajă în Italia. După cum nu aș alege San Remo și nici măcar Lido di Jesolo. Deși știu, sunt așa și pe dincolo, plaja e foarte lată, nisipul foarte fin etc. Când te uiți pe Google maps la imaginea din satelit și cât vezi cu ochii sunt numai rânduri de șezlonguri, acolo nu e de mers. E scump, e aglomerație etc. Sunt alte plaje, mai puțin cunoscute, stațiuni cu mai puțin răsunet unde e mai liniște, mai ieftin, mai... Italia aș spune.

    Discriminată nu m-am simțit nicăieri în Italia și am vizitat o bună bucată (inclusiv Rimini, San Remo, dar e drept n-am stat în aceste stațiuni, am trecut doar să le vizităm). Iar de ruși m-am lovit mult mai mult la Paralia Katerini decât oriunde în Italia. Posibil în stațiuni din astea fițoase, cu cazinouri și viață de noapte, să te cam împiedici de ei, că au bani și aruncă cu ei în dreapta și în stânga, și, probabil de aceea au tratament preferențial.

    Ceea ce mi-a plăcut însă, că oricât de fițoase erau stațiunile și de scumpe, aveau totuși o bucată de plajă publică, unde muritorul de rând ca mine, putea să se ducă să-și pună cearceaful pe nisip. Am înțeles că au făcut și la noi o astfel de lege mai nou.

    abancor
    [04.09.17 17:43:05]
    »

    Nici eu nu m-am simțit discriminat în Italia (și de fapt nicăieri).

    Și totuși nici eu nu m-aș mai duce la Rimini, pentru că nici peisajul, nici plaja, nici cazările nu au nimic spectaculos. În general noi, românii, sîntem obișnuiți cu genul ăsta de stațiuni și de plaje, de aceea căutăm plajele Greciei de exemplu, pentru că sînt „multe și mici”, cuibărite la poale de stîncă, umbrite de pini, netulburate de zgomote, populate doar de o mînă de turiști, clienții unicei taverne din zonă etc.

    Sau căutăm mari complexe hoteliere cu servicii multe pe bani puțini.

    Lido di Jesolo, Rimini, San Remo nu oferă nici una, nici alta. Sînt prea „normale”.

    Edit: despre plajele publice am citit și eu, prin lege trebuie lăsate sectoare de plajă publică la capetele (sau capătul) plajei. În Rimini unul din capete e chiar în centru, acolo fiind primul sector de plajă liberă. Apoi din loc în loc sînt sectoare libere, pentru că urmează alte localități, fiecare cu sectorul/sectoarele sale obligatorii.

    Teoretic și fîșia dinspre mare e liberă, dar doar pentru plimbare, nu e voie să o blochezi. Sînt tot soiul de panouri explicative în sensul ăsta, cu citate din lege etc.

    olteanul2010AUTOR REVIEW
    [04.09.17 17:54:21]
    »

    Ma bucur ca majoritatea imi impartasit impresiile si incerc cateva comentarii la ecourile dumneavoastra. Anul trecut am revenit din romantism la Hotelul Kaliacra din Albena de Pasti si am avut curajul sa scriu ca nu voi mai reveni de Pasti in Bulgaria. Cred ca am acordat o nota medie de 8, ... si ca urmare am fost luat la rost de colegi AFA care aveau o parere exceptionala despre hotel. Se pare ca acum am avut noroc.

    Am scris mai mult de ce m-am simtit ca turist roman discriminat in Rimini in impresiile postate despre Hotel Prezident: am primit cea mai mica camera royal (superioara) din hotel in timp ce alaturat o rusoaica ocupa o camera royal cu aprox. 50% mai mare in regim single iar la cina in regim a la carte unde aveam masa amplasata in zona vorbitorilor de rusa stateam la masa intre 1 ora si 1,5 ore in conditiile in care comandam cu o zi inainte iar vecini terminau cina in maxim 45 min.

    Apoi a fost jignirea vanzatorului de pe plaja.

    Am observat deasemenea ca rusi primeau de la receptie prosoape de plaje. Pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca vrem prosoape. Au fost multe alte lucruri marunte.

    Am fost mult in Grecia mai ales in resorturi izolate unde atmosfera era alta. In Paralia nu ne-a placut si am considerat-o cea mai mare teapa turistica pe care am luat-o si asa am descoperit AFA.

    Fata de micutele plaje grecesti as mai adauga in Rimini multimea de vanzatori ambulanti de culoare de pe plaje si cersetorii din oras. Deasemenea am vazut intr-o seara in zona Rimini Sud doua grupuri care jucau alba-neagra care vorbeau italiana dar poate erau compatrioti nostri. Acestea au fost prezentati si la un post de televiziune local dar fara sa spuna ca sunt romani.

    Nu am vazut cersatori in Kavala si cred ca nici in Salonic. Chiar nu gasesc explicatia poate imi spuneti dumneavoastra asa cum am primit anterior mai multe explicatii despre Italia.

    Anul acesta am dorit prima data sa mergem in Costa Brava pentru a vedea si Barcelona dar am primit avansul inapoi pentru ca hotelul ales nu avea disponibilitate. Asa ca am schimbat destinatia. In Mallorca nu am intalnit turisti rusi foarte multi. In hotelul nostru nu erau deloc.

    In Grecia am stat in 2 hoteluri cu turisti rusi dar parca noi romani am fost primiti mai bine cu rusi.

    Nu renunt sa vad Barcelona si probabil Costa Brava pentru ca nu sunt xenofob.

    In hotelul Prezident erau turisti din clasa de mijloc pe cand in hotelul de 5* din Kasandra erau rusi bogati, majoritate familii tinere care aveau bonele cu ei, comanda zilnic masaje si bauturi scumpe.

    Asa cum a spus cineva mai sus rusi au mai multa demnitate si nu fac munci umilitoare in Italia asa cum fac romani.

    Va multumesc inca odata pentru interesul acordat.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    abancor
    [04.09.17 19:04:40]
    »

    Cerșetori și bișnițari sînt mai mulți în țările mai bogate decît în cele sărace, și în orașele mari decît în cele mici. Prima dată am fost în Italia în 99, deci nu am o experiență prea cu vechime, dar și atunci era la fel, fiecare oraș avea porția lui de dubioși. Mulți dintre ei români, că am și intrat în vorbă cu destui.

    Și la Paris e la fel, și la Barcelona. Și la Atena (în Pireu, în port, acu 14 ani era la modă vînzarea de binocluri, mișunau tot soiul de imigranți care vindeau ieftin binocluri - culmea e că erau și bune, adică se vedea bine prin ele).

    În 1994 am văzut la Budapesta cum un grup de alba-neagra (localnici, unguri sau minoritari de-ai lor) l-a lăsat lefter pe un olandez, turist cu rucsacul. I-au luat vreo 300 de mărci, și i-au dat înapoi de milă vreo 3000 de forinți, adică vreo 50 de mărci (dacă bine țin minte, țigările locale ieftine, Helikon sau Sopianae, erau 70 - 80 forinți pachetul, cam o marcă și ceva, sau un dolar, cam ca la noi).

    Deci țară bogată + oraș mare + turiști = magnet pentru micii infractori. Și țară bogată + oraș mare = magnet pentru săracii de pretutindeni, în căutarea unei vieți mai bune. Ăștia nu se vor duce la mai rău, ci la mai bine: Anglia, Italia, Germania etc. E simplu.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    giuliani
    [25.09.17 11:39:05]
    »

    @olteanul2010: Desi sunt un mare fan al Italiei, nu as alege Rimini pentru a merge la mare. De fapt cred ca zona aceea (pana sus la Lido di Jesolo) ar fi ultima pe lista zonelor de plaja din Italia. Tocmai din cauza motivelor expuse de colega RoxanaGRS mai sus: cand vezi pe google maps ca plaja e atat de lata cat statiunea parca n-are rost sa bati drumul pana acolo. In plus, relieful e plat, privelisti frumoase nu prea gasesti, sau cel putin nu ca in alte zone. In Sudul Italiei ai Puglia, Calabria, Campania plus Sardinia si Sicilia, iar inspre nord ai zona Toscanei si Riviera Italiana. Aici gasesti sute de plaje care de care mai frumoase, cu relief superb, munte+mare, vulcani, tot ce vrei. In plus, marea are culori ireale

    In Italia se plateste coperto oriunde, si eu consider ca e ideal asa. Nu mai stai sa te gandesti cat sa lasi bacsis, e direct inclus. Insa 3-4 euro/pers e prea mult si total nejustificat. Tocmai ce am revenit de pe coasta Amalfi unde am mancat la restaurante bune recomandate de tripadvisor si chiar de ghidul Michelin. Nicaieri nu am gasit coperto mai mare de 2€/pers (am mancat la Ravello, Positano, Amalfi, Minori si Napoli printre altele), cu exceptia unui restaurant care are o stea Michelin unde costa 4€. Ma mir oarecum ca la Rimini e pretul mai mare decat pe coasta Amalfi.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    cristina47*, danaeldreny*, giuliani, olteanul2010
    Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Rimini şi împrejurimile:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.066161155700684 sec
    ecranul dvs: 1 x 1