Doua zile de scufundari la Marea Neagra
Pe litoralul Marii Negre sunt mai multe dive-centere, eu ma voi opri la cel din Eforie Sud, singurul la care am fost. Acesta se afla pozitionat pe plaja din Eforie Sud, chiar langa Digul Capul Turcului.
Pentru cei pasionati de scufundari sau de fauna Marii Negre este o locatie foarte buna pentru acest lucru. Dotarea este una foarte buna pentru cei care nu au inca propriul echipament si se poate inchiria pe parcursul unei zile de scufundari.
De mentionat ca scufundarile le pot face doar cei care au brevet, nu asa cum este prin Turcia sau Grecia unde poti intra chiar daca nu esti licentiat. In marea Neagra vizibilitatea este una destul de redusa in comparatie cu alte mari.
Pentru cei doritori se organizeaza si cursuri de scufundari, iar in urma unui examen se poate obtine brevetul de scafandru.
In zona litoralului sunt si cateva epave, enumar doar cateva dintre ele: You Xiu, Sadu, Paris, Medy, Moskva.
Trimis de laurentiu.c in 08.07.13 14:48:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE SUD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurentiu.c); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.