Nu trebuie pierdut aceasta excursie pe insula Gramvousa, laguna Balos. Superb excursia cu vaporul, la ambarcare sus pe scari te asteapta un barbat si o femeie in haine populare si fac o poza cu tine, si pana la terminarea excursiei este gata.
Un pic piperat, se fac 2 poze cu cate 5 euro buc. (unu pana la brau, unu intreg), dar pe langa restul cheltuielilor, nu ne-am uitat si am cumparat amandoua. O amintire frumoasa.
Apa mica, priveliste frumoasa, la laguna. Pe insula ai optiunea sa escaledezi un munte sau faci baie in apa mica si calda dar cu pietre mari, care aluneca.
Neavand la dispozitie numai 2 ore jumatate si o caldura imensa noi am optat ptr scaldat, cu toate ca ar fi fost o priveliste minunata de acolo sus.
Recomand aceasta excursie. care era in jur de 56 euro /pers cu toate taxele.
Trimis de Aranka67 in 31.08.15 21:19:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aranka67); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=3159
- Jul.2023 Peisaje superbe dar..... — scris în 27.07.23 de laura mihaela din BUZăU - RECOMANDĂ
- Oct.2021 O croazieră pe Mediterană la Laguna Balos și Insula Gramvousa — scris în 11.05.22 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Laguna Balos și insula Gramvousa, sau altfel spus Fericită că Am Fost Acolo! — scris în 29.10.20 de maryka din GHIMBAV [BV] - RECOMANDĂ
- Oct.2019 O mică croazieră și o victorie mare pentru mine — scris în 21.03.20 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Croaziera la Gramvousa si laguna Balos — scris în 30.09.18 de Butz din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Minunata laguna Balos si Gramvousa ???? — scris în 28.08.18 de Adelinaaa din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 O excursie fierbinte și rece, roz, verde și umedă — scris în 06.08.17 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ