ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.03.2010
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
TIPĂREȘTE
La Hanoi am stat pentru 4 zile la Hilton. Hotelul este de 5 stele dar cam pacalite. Hol mare, somptuos. La parter un magazin de diamante.
Un amestec de kitsch si lucruri de calitate (baie super) dar camera cu picturi total de aiurea, greu de povestit.
Micul dejun super OK cu o gramada de fructe, sucuri naturale, mancare cat doresti...
## end review sc
Trimis de florinene* † in 16.03.10 22:11:00
Trimis de florinene* † in 16.03.10 22:11:00
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florinene* †); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
florinene, daca mai ai completari despre hotel te rugam sa le postezi prin intermediul ecourilor.
Fir de discuție ÎNCHIS - nu se mai pot scrie ECOURI.
[pentru solicitari de redeschidere, scrieti-mi pe Feedback]
Daca ai fost acolo si doreşti sa ne povesteşti experienţa ta:
Scrie impresii
Alte impresii din această RUBRICĂ – Descoperă Hanoi și împrejurimile:
- Feb.2024 Ce-am văzut noi prin... Hanoi — scris în 11.04.24 de Pușcașu Marin din UM01065 - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Ha Long Bay – locul unde natura și-a făcut de cap — scris în 08.04.24 de Pușcașu Marin din UM01065 - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Hanoi - capitala Vietnamului — scris în 07.04.23 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un festin demn de ultima zi la Hanoi — scris în 25.03.17 de glcitizen din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 La Templul Literaturii din Vietnam — scris în 04.03.17 de glcitizen din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O zi de turism la Hanoi — scris în 18.02.17 de glcitizen din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O doamnă cu aer de Vaudeville, la Hanoi — scris în 11.02.17 de glcitizen din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ