EXCELENT
Ne aflam in vacanta la Hotel Delta din Jupiter. Anul acesta am zis sa incercam si experienta all inclusive in Romania.
Cand am ajuns (in jurul orei 13) am fost cazate imediat.
Personalul este de 5 stele. Vad ca lucreaza multi tineri din Republica Moldova aici. Toti sunt tare draguti si eu admir foarte mult tinerii care muncesc pe timpul verii in loc sa stea acasa pe banii parintilor. Incercati sa-i apreciati, fiindca merita!
despre SERVICII
Sunt foarte bine instruiti, amabili, politicosi, draguti. Vad ca au un personal foarte numeros, alcatuit in general din tineri, dar sunt f bine instruiti si nu o sa aveti probleme cu nimic.
Neaparat sa aveti masca de protectie, altfel nu puteti intra in restaurant si nici in supermarketurile din zona. Sunt incantata ca toata lumea respecta regulile.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele sunt micute, dar foarte confortabile. Totul este renovat, nou. Paturile au saltele cu spume de memorie si dormi mai bine ca acasa. Televizoarele nu prea au semnal si nu poti vedea mare lucru.
Doamnele de la curatenie fac curat zilnic, schimba prosoapele, dau cu mopul, miroase frumos in tot hotelul. Sunt foarte stricti cu curatenia.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Masa este punctul forte al acestui loc. Au mancare foarte buna si diversificată. Chiar nu-i inteleg pe cei care comenteaza in privinta mancarii. Au o gama f larga de mancaruri, pentru toti mofturosii: paste, legume sote, fripturi si carne gatite in toate felurile posibile, ciorbitele sunt ca la mama acasa. Ca sa mai mananci si gustarile dintre mese nu prea mai ai loc.
Aaa, ca sa nu mai spun ca prăjiturile proaspete sunt la loc de frunte aici.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Sezlongurile hotelului se afla intr-o plaja cu golfulet mic, cu apa mica, pentru copii. Plaja se afla la aproximativ 100 de metri de hotel. Din balcon se vede marea.
Apa are insa multe alge si pietre. Noi am ales un loc mai spre marginea din stanga a plajei unde nu sunt asa multe alge si nici pietre in apa.
Nu exista o alta plaja mai apropiata unde poti alege sa stai, insa este in regula si asa.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Ca adult, nu prea ai ce sa faci in statiune. Este mica, cocheta, poti doar sa te plimbi.
Dar copiii... ooooo, copiii sunt rasfatati la maxim. Absolut totul este gandit pentru ei si in favoarea lor. Au locul de joaca Babyland care se afla vis-a-vis de hotel unde se afla gonflabile si tobogane, tot acolo se tin si piese de teatru pentru copii, au piscina de la Hotel California, au locul de joaca de pe plaja.
Aaa, sa nu uit. De cheltuit nu prea ai pe ce sa cheltui, fiindca ai tot ce iti trebuie pe plaja (sucuri, bere, apa, cafea). Totul este inclus.
Este o vacanta minunata! Am citit si parerile celor care au fost in anii trecuti, dar nu e nimic adevarat din ce au scris negativ.
Veniti cu incredere! N-o sa regretati!
Trimis de ux115713 in 27.06.20 08:10:36
- A fost prima sa vizită/vacanță în JUPITER / AURORA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux115713); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun review de debut, merită remarcat
@ux115713: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =99763&hid=3264.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Deşi este finalul lunii iunie, se pare că vremea va fi superbă zilele următoare, aşa că sunt mari şanse ca sejurul va fie unul reuşit până la final.
Abia aştept să ajungem şi noi peste două zile! Mă bucur că am avut ocazia să citesc un review recent, pentru că este primul review pe anul acesta. Concediu plăcut în continuare!
@cris1982: sejur placut! O sa va placa mult!
@ux115713: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ